aniqa1 11.07.06, 18:03 dziewczyny co dawalyscie swoim maluchom do jedzenia w tym wieku. Co mozna dawac a czego raczej unikac z waszego doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: Poradzcie!co oprucz mleka dla szesciomiesiecz 11.07.06, 21:18 ja dawałam małej od 5mca jabłuszko a od 6go(jest na piersi cały czas) marchewkę i powoli zupki...no i kaszki z owocami ryżowe mniej więcej raz dziennie dostawała jakieś danie inne niż mleko moje teraz po mcu je coś innego 1-2razy dziennie(+to co mamy na talerzach) chyba czas zwiększyc dawkę Odpowiedz Link Zgłoś
ko_haneczka oprócz 11.07.06, 21:29 OprÓcz mleka w 6 mcu można już dawać deserki, obiadki i soczki, obiadki z mięskiem, deserki przeróżne, zajrzyj na półkę sklepową, tyyyyyyyyyyle tam tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: oprócz 11.07.06, 22:15 ja daję zupy z mięsem, desery, kaszki, puree i inne wynalazki (oczywiście nie wszystko naraz) I powoli przestawiam na "normalne" jedzenie, bo finansowo nie wyrabiam na te wszystkie słoiczki. Ponieważ Olka nie chce jeść zupek i innych rzeczy gotowanych przeze mnie. Nie wiedzieć czemu) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: do koHaneczka 11.07.06, 22:45 miodek się znalazł.... hahaha, sama byki robi, że hej Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: Poradzcie!co oprucz mleka dla szesciomiesiecz 11.07.06, 22:48 ja mam zamiar podać słoiczek z brokułem, bo przestudiowałam, że jego można dawać najwcześniej (w 4 miesiącu) moja córcia skończyła 5 Odpowiedz Link Zgłoś