a_radosna 16.07.06, 20:05 Mój syn za dwa tygodnie kończy roczek i chciałabym nauczyć Go zdmuchnięcia świeczki, czy to w ogóle jest możliwe?? Czy Wam się to udało?? Jeśli tak to poradzcie jak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kefkas Re: dmuchanie świeczki 16.07.06, 20:11 Witaj, Moja córcia miała wczoraj urodziny i ślicznie zdmuchnęła tort - codzienncie ćwiczyłyśmy dmuchanie przez około tydzień na takiej samej świeczce jaka była na torcie i wszystko się udało. Na początku dmuchałam ja, po mnie ona a potem to jak widziała świeczke to sama chciała dmuchać Pokazuj - dziecko będzie CIe naśladować. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: dmuchanie świeczki 16.07.06, 20:14 Wczoraj były urodziny. w ogóle nie przejmowałam się takim drobiazgiem jak świeczka. oczywiście mała nie miała bladego pojęcia o co chodzi i świeczkę zdmuchnął jej starszy brat (4 lata temu. gdy on kończył roczek -dmuchał swą pierwszą świeczkę bez nauki. Ot zdolny i pojętny) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula81 Re: dmuchanie świeczki 16.07.06, 20:28 ja swoją cókę tez nauczyłam (pokazywałam na piórku, świeczce, bańkach), ale gdy mała zobaczyła torta (prześlicznego różowego zajączka), myślała tylko o tym aby go złapać, albo w niego wdepnąć Świeczkę zdmuchnęłam ja Odpowiedz Link Zgłoś