Dodaj do ulubionych

Pytanie do mam z Krakowa o poradnie rehabilitacyjn

19.07.06, 09:49
Dziewczyny mam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej ale nie wiem która
wybrać. Polecono mi m.in. na ulicy Mojora. Czy ktoś z was rehabilitowal tam
dziecko i może coś o tym ośrodku napisać? Czy są tam dobrzy lekarze? a może
macie jakiś inny ośrodek?
Obserwuj wątek
    • gika_gkc Re: Pytanie do mam z Krakowa o poradnie rehabilit 19.07.06, 09:53
      ja tam chodzilam ze swoim Malym
      jest to wojewodzki osrodek rehabilitacji dla dzieci
      nie jest tam zle, ale tez nie ma tam jakiegos super komfortu
      nikt tam sie nie rozczula ani nad toba ani nad dzieckiem za to bierze sobie
      mocno do serca to zeby dziecko wyprowadzic na prosta
      dla mnie rehabilitacja to bylo trudne przezycie, ale chyba nigdzie nie bedzie
      latwo i rozowo
      • agak14 do gika_gkc 19.07.06, 09:57
        Zaczynałaś od wizyty u lekarza czy od razu od ćwiczeń w tym ośrodku? Nie
        chodzi mi już o komfort tylko o szybki termin bo jak dzwoniłam np. do
        Prokocimia to terminy są tam dopiero na październik. A tu mam już za tydzień.
        Czy możesz mi naisać u jakiego lekarza byłaś?
        • agak14 Re: do gika_gkc 19.07.06, 09:59
          I jeszcze jedno. Mogłabyś mi napisać gdzie ta ulica się znajduje? Bo na mapie
          jej nie znalazłam.Dziękuje
          • gika_gkc Re: do gika_gkc 19.07.06, 10:14
            najpierw bylam tam u lekarza ortopedy (dr Zalewska)
            ona skierowala nas wprost do rehabilitantki ktora uczyla nas co rozbic z
            dzieckiem w domu i do ktorej chodzilismy pozniej do kontroli
            mozna tam dojechac autobusem 105 (przy osrodku jest przystanek na zadanie)
            ulica ta jest na pradniku czerwonym (poprzeczna dobrego pasterza)
            • gika_gkc Re: do gika_gkc 19.07.06, 10:18
              w ramach uzupelnienia
              chodzialm praktycznie tylko tam z tego wzgledu, ze mieszkam dwie ulice dalej
              raz tylko poszlam do kontroli do gabinetu prywatnego nie zwiazanego z tym
              osrodkiem
            • agak14 Re: do gika_gkc 19.07.06, 10:19
              Dziękuję za informacje. Dlatego pytam o tego lekarza bo jak dzwoniłam tam to
              mnie zapytano czy byłam już u lekarza, a ja mam skierowanie od neurologa ale
              nie stamtąd. I nie wiedziałam czy mogę od razu na ćwiczenia ale zacznę od
              wizyty u lekarza tam u nich a potem ćwiczenia. mam nadzieję że są tam dobrzy
              lekarze którzy mi pokażą jak mam ćwiczyć z dzieckiem w domu, bo nie chce
              podnosić główki do siadu.
              • gika_gkc Re: do gika_gkc 19.07.06, 10:26
                to rehabilitantka pokaze ci jak dokaldnie cwiczyc dziecko - lekarka co najwyzej
                poprze taka koniecznosc i skieruje cie do konkretnej rehabilitantki
                sa tam rozne "egzemplarze" od deliktanych i milych pan po chamskie i brutalne
                babsztyle, ktore potrafia doprowadzic matke do lez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka