margos77 31.07.06, 10:13 Moja córeczka kończy dzisiaj (dokładnie o 15) roczek ) Jest moim całym światem, nie wiedziałam, że bycie mamą to takie niesamowite uczucie )) Pozdrawiam wszystkie mamy i maluchy Margo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixi9 Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 10:22 To życzymy Wam duuużo zdrówka, pewnych pierwszych kroczków, pogody ducha i uśmiechu od ucha do ucha!!!! PS. Mala Hania kończy roczek 17 sierpnia, więc imprezka też już niedlugo ) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 10:26 my dopiero 5 grudnia wszystkiego naj))) Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 10:27 sto lat dla maluszka...i kolejnych szczęśliwych lat ...u nas roczek na tydzien )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 14:14 wszystkiego naj dla maluszka od Majki i jej mamy. u nas roczek 5 wrzesnia - szykujemy sie juz na wielki bal )) Odpowiedz Link Zgłoś
moblu Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 15:54 Gratuluje! samych sukcesow zyciowych zycze, radosci i pogodnych dni! Odpowiedz Link Zgłoś
makubata Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 16:50 gratulujemy i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek tym bardziej że Kubuś też ma już rok! Od 8.10 rano ) Pozdrawiamy wszystkie roczniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
margos77 Re: Dzisiaj kończę roczek :-)) 31.07.06, 22:12 Dziękujemy za wszystkie życzenia)) Jesteśmy już po roczkowej imprezie - myślę że udanej. Dużo buziaczków dla wszystkich, a szczególnie dla Kubusia ) Margo i Natalka (1 roczek) P.s. Pierwsze kroczki Nati ma już za sobą (dokładnie 17 maja) - teraz biega tak szybko, że nasz kot preniósł się na wyższe partie tzn. górne szafki Odpowiedz Link Zgłoś