guruburu 27.08.06, 00:31 Uprzejmie prosi się o ubogacenie nastepującego wątku zdjęciami Waszych dzieci w chustach - ku pokrzepieniu serc i zachęcie )) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=47543113&a=47543113 Kolejne zdjecia są w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia125 Re: Nasze dzieci w chustach 27.08.06, 16:23 ja mam swoich zdjec takie mnostwo, ze mi za chiny nie przyjma na zobaczcie... wiec tu jest link: www.kasiamarcin.com dorzuce jeszcze pare nowych,powakacyjnych, bo sprawilam sobie chuste w zolto-pomaranczowe paski -------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: Nasze dzieci w chustach 27.08.06, 16:40 Coż - ja też mam więcej - wrzuciłam tylko wybór kilku ostatnich, z miesięcy które jeszcze mam na komputerze. Musze pogrzebać do starszych zdjęć dla większego urozmaicenia Wrzuć coś na wątek na zobaczcie - tak będzie nas więcej! W jedności siła, jak tu mówią DD Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Nasze dzieci w chustach 29.08.06, 10:17 ja niedlugo sie zbiore i obfoce malza z Maciem w nowej chuscie i na pewno wrzuce. no i w marcu mozecie liczyc na mnie, hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
szafragn gdzie kupić? 29.08.06, 10:52 mam małe pytanko, gdzie można kupić takie chusty lub jak je samodzielnie wykonać, wiązać, bo strasznie mi się podobaja Wasze zdjęcia, mam bliźniaki i czasem ciężko ruszyć się z domu naszym wielkim wózkiem, mam też pojedyńczą parasolkę, więc jednego szkraba do spacerówki, drugiego w chustę i może jest to jakiś pomysł żeby być bardziej mobilnym , do jakiego wieku można tak dzieci nosić i czy nie cierpną, no i czy Was mamy nie boli kręgosłup, z góry dziekuję na odpowiedzi mieszkam w małej mieścinie i nie spotkałam takich chust w naszych sklepach dziecięcych, i w przybliżeniu jak kształtują się ceny chust pa pozdrawiamy cieplutko Aleks i Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś