triada1301 05.09.06, 16:43 Córcia konczy 9m-cy i zastanawiam się czy nadal trzeba myć włoski codziennie?? Wszystko jest ok włoski są milutkie i puszyste, myjemy Nivea ale obawiam się czy takie codzienne mycie ich za mocno nie wysusza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucerka Re: Czy codziennie myć włoski?? 05.09.06, 16:46 ja myje dziecku wlosy od urodzenia...co tydzien.ale maly jeszcze nie ma okazji az tak umorusac glowy ani mu sie wlosy nie przetluszczaja. jesli twoja corka ma tendencje do brudzenia sobie glowy to myj codziennie. Jesli myjesz tak "z przyzwyczajenia" to moze myj co 5 - 7 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
mama1_24 Re: Czy codziennie myć włoski?? 05.09.06, 16:54 ja myle codziennie bo mały się poci po swoich codziennych zabawach Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Czy codziennie myć włoski?? 05.09.06, 17:05 Hej! Ja latem myje codziennie, jak po urodzeniu, ale moja 12 mies.malutka coreczka poci sie niemilosiernie w trakcie szlanstw Sadze, ze codzienne mycie nie zaszkodzi, jeslis zampon jest odpowiedni, ale jestem przeciwniczka zbednej chemii, wiec jesli widzisz, ze wloski OK, to nie myj. Buzka, moni Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Czy codziennie myć włoski?? 05.09.06, 18:08 Skapitulowalam i myje co drugi dzien, nie bylam w stanie wytrzymac jej wrzasku Odpowiedz Link Zgłoś