apogo2 08.09.06, 11:01 Witam, Maja mala ma juz 7 tygodni i chciaabym jej kupic hustawke. Znajomi bardzo polecaja to urzadzenie - podobno ma sie troche spokoju i czasu dla siebie )). Jak sa wasze doswiadczenia ? Moze jakies rady ? Czy warto sie wykosztowac ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agarosa1 Re: Hustawka dla niemowlaka 08.09.06, 13:53 Ja kupilam hustawke Akwarium Morskie Fisher Price kiedy Zosia miala 2 mce. Ubostwia ja do dzis (ledwo sie miesci, bo ma juz 8,5 mca ) Kiedy przychodzila pora drzemki, wkladalam ja do hustawki i po chwili slodko drzemala Polecam zdecydowanie. Ma kilka melodyjek, krecaca sie karuzele ze zwierzatkami, migajace swiatelka i dwie pozycje bujania: przod-tyl i na boki. Troche kosztuje, ale u mnie sprawdzila sie na 200%. Odpowiedz Link Zgłoś
susu1 Re: Hustawka dla niemowlaka 08.09.06, 13:54 witam moj synek mial lezaczek, ale niestety zle sie to dla niego skończyło, gdyż wykrzywił mu sie troszkę kręgosłup i musielismy chodzić na rehabilitacje. leżaczek bardzo lubił, dlatego tak mi było go żal... jesli się zdecydujesz na huśtwakę bądź leżaczek, pamiętaj żeby był "twardy", żeby dziecko sie w nim nie zapadało. nasz leżaczek był za miekki i niestety kilka miesięcy walczyliśmy, żeby "wyprostować" synka ale myślę że jesli materiał w huśtwca luyb leżaczku bedzi odpowiednio napitey to wszytsko bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
agarosa1 Re: Hustawka dla niemowlaka 08.09.06, 13:57 Hustawka o ktorej pisalam jest z twardego plastiku i ma tylko miekki materacyk, aby bylo dziecko wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
susu1 Re: Hustawka dla niemowlaka 08.09.06, 14:06 moj synek tez mial lezaczek fisher price. dodam ze synek jest drobniutki, nie wazy duzo. teraz juz ma roczek i kregoslup sie wyprostowal. ale dlugo z tym walczylismy. nie chce zeby to bylo odebrane jako "dobra rada" na ktore tak czasem dziwnie reagujemy ale nie trzymajcie dzieci w tych lezaczkach i hustawkach dlugo. jest tyle atrakcji wkolo wie, ze przy nastepnym dziecku nie skorzystam juz z ego sprzetu, ktory pocztakowo dal mi troche odpoczac, bo potem mimo wszytsko cwiczenia z synem zajely mi duzo czasu, a i wyrzuty sumienia daly znac o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
triada1301 Re: Hustawka dla niemowlaka 08.09.06, 14:04 My kupiliśmy córci taki lezaczek: www.allegro.pl/item124609675_niesamowicie_slodziutki_lezaczek_interaktywn y.html tez mniej więcej w 8tyg.życia i ma go do dziś (a konczy 10m-cy)teraz słuzy jej on do lezenia i na nim ją karmię.Tez kupilismy na allegro po jednym dziecku i jest naprawde rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!Śliczne melodyjki, rybki pływające, wibracje itp. I przypniecz dzidzkę a sama zdążysz zrobić wiele wokół siebie!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
triada1301 Re: Hustawka dla niemowlaka 08.09.06, 14:05 Jeszcze raz ten link-znalazłam akurat taki na allegro www.allegro.pl/item124609675_niesamowicie_slodziutki_lezaczek_interaktywny.html Odpowiedz Link Zgłoś