Gość: guest IP: *.* 03.04.01, 21:22 Mam kłopot z ubieraniem swego 9 miesięcznego synka. Od niedawna każde wyjście na dwór poprzedzone jest z tego powodu niesamowitym wrzaskiem. Czy można mu jakoś zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Ubieranie IP: *.* 13.04.01, 14:13 Cześć Magdo! Nie można nic na to poradzić. Grzesiek ma 8mies. a ubieranie go w kurteczkę, czy ,nie daj Boże, w czapkę kończy się wrzaskiem i obroną połączoną z płaczem. Prawdziwe łzy! Moja mama zabawia go, śpiewa piosenki podczas ubierania - uwierz mi nic nie pomaga.Musimy czekać na lato. Miejmy nadzieję, że będzie gorące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ubieranie IP: *.* 18.04.01, 10:28 Ja mam to samo z 9-cio miesięczną córką. Wrzask, od razu spocona główka i wierzganie.Cóż, chyba faktycznie pozostało nam czekać do lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ubieranie IP: *.* 21.04.01, 07:52 Mój Piotruś też nie należy do fanów ubierania. Ma 10 miesięcy i jak go ubieram to się drze strasznie i nic go nie uspokaja. To samo jest z rozbieraniem, przewijaniem. Jemu po prostu szkoda na to czasu, bo on się gdzieś spieszy i ucieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruszka Re: Ubieranie IP: *.* 21.04.01, 09:22 Nie martwcie się; te wrzaski szybko się skończą. U mnie bardzo pomogło zabawianie podczas ubierania. Z tym, że zamiast zabawek, dawałam córeczce coś nowego: drewnianą łyżkę kuchenną, zakrętkę od słoika itp. Była tak zafascynowana, że zapominała o protestach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś