Dodaj do ulubionych

Urodziłam Franka !

IP: *.* 15.09.01, 15:10
Pozdrowionka dla wszystkich mam !!! Dziewczyny od piątku jestem mamą !!!! Franek ma dzisiaj 8 dni. Sytuacja w domu opanowanasmileStrasznie się cieszę, że jesteście tutaj i że można na Was liczyć. Ja na razie nie mam większych problemów, troszkę walczyliśmy z karmieniem ale gumowa nakładka na razie rozwiązała problem. Ale właśnie mam jednak w związku z tym do Was jedno pytanko(może któraś z Was ma podobne doświadczenia). Karmię przez tę nakładkę bo moje sutki niestety są zbyt małe ale boję się, że może to nie jest najlepsze, w sumie nie wiem dlaczego,ale może po prostu o czymś nie wiem...???Katarzyna
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Urodziłam Franka ! IP: *.* 15.09.01, 17:40
      Gratuluję! I niech omijają was wszystkie kolki (nam dawały nieźle w kość).
    • Gość: guest Re: Urodziłam Franka ! IP: *.* 17.09.01, 08:49
      Kasiu, serdeczne gratulacje.Ja nie używałam w karmieniu nakładek, ale zastanawiam się, czy rzeczywiście małe brodawki mogą być przeszkodą w karmieniu. Zawsze mi mówiono, że nie. Dzieciątko chwyta przecież buzią całą otoczkę. Może jak już trochę ustabilizuje się sytuacja spróbuj karmić bez nakładki.
    • Gość: guest Re: Urodziłam Franka ! IP: *.* 17.09.01, 09:03
      Kasiujest obszerna wymiana opinii na temat nakładek laktacyjnych na forum karmienie piersią. Przeczytaj sobie, może pomoże.
    • Gość: guest Re: Urodziłam Franka ! IP: *.* 29.09.01, 17:07
      Gratulacje, Twój synek kończy dzisiaj dwa tygodnie :) Co do karmienia przez silikonową nakładkę-jeśli Tobie z nią wygodniej, karm przez nią. Mój synek /2 lata/ był karmiony przez nakładkę i do dzisiaj dostaje cycusia na noc :))Życzę Ci powodzeniaPozdrawiam Basia
      • Gość: guest Re: Urodziłam Franka ! IP: *.* 29.09.01, 17:10
        Miało byc trzy tygodnie :))
        • Gość: guest Re: Urodziłam Franka ! IP: *.* 30.09.01, 16:35
          Dziewczyny, dziękuję za posty, no i za gratulacje oczywiście. Kolki niestety nas nie omijają :( Cóż, nie my pierwsi i nie ostatni, choć przyznam, że byłoby zdecydowanie milej bez nich. Pozdrowionka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka