Gość: guest IP: *.* 12.11.01, 11:50 mojej córeczce- o,5 roku, od jakiegos czasu wysychaja usta, czy macie na to jakies sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 13:38 Moja córcia ma podobny problem (ma 7 lat), czasami ma bardzo suche usta, kilka razy nawet jej pekały, bardzo pomaga jaj maść z witaminą A oraz pomadka ochronna Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 14:11 Agata, nie sądzisz chyba, ze polrocznemu dziecku bede smarowac usta pomadka nivea...mi to pomaga, ale coreczce to aplikowac- przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 14:17 Przepraszam myślałam, że Twoja córeczka ma 5 lat, źle przeczytałam, bo to faktycznie zmienia postać rzeczy. Myślę, że maść z witaminą A może byc dla tak małego dziecka może jeszcze maść Alantan, ale to lepiej skonsultować z lekarzem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 14:25 spoko Agata, zdaza sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 16:10 Już komuś odpowiadałam na forum, moim dzieciom smarowałam usta kremem Lipobase (do kupienia w aptece). Pediatra kiedyś to poleciła Pawełkowi na spierzchnięte ustaEwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 16:27 Ewa, czy ten krem moze byc dla Ani, pol roku ma i zaraz chetnie go zje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 16:33 Pawełek go nie jadł, Asia też nie. Paweł jeszcze nie miał roku jak mu smarowałam usta, dla maluszków można go stosować. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 13.11.01, 11:09 dzieki, ide do apteki... Odpowiedz Link Zgłoś