Dodaj do ulubionych

wysychające usta

IP: *.* 12.11.01, 11:50
mojej córeczce- o,5 roku, od jakiegos czasu wysychaja usta, czy macie na to jakies sposoby?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 13:38
      Moja córcia ma podobny problem (ma 7 lat), czasami ma bardzo suche usta, kilka razy nawet jej pekały, bardzo pomaga jaj maść z witaminą A oraz pomadka ochronna Nivea.
    • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 14:11
      Agata, nie sądzisz chyba, ze polrocznemu dziecku bede smarowac usta pomadka nivea...mi to pomaga, ale coreczce to aplikowac- przesada!
      • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 14:17
        Przepraszam myślałam, że Twoja córeczka ma 5 lat, źle przeczytałam, bo to faktycznie zmienia postać rzeczy. Myślę, że maść z witaminą A może byc dla tak małego dziecka może jeszcze maść Alantan, ale to lepiej skonsultować z lekarzem.Pozdrawiam
        • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 14:25
          spoko Agata, zdaza sie...
          • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 16:10
            Już komuś odpowiadałam na forum, moim dzieciom smarowałam usta kremem Lipobase (do kupienia w aptece). Pediatra kiedyś to poleciła Pawełkowi na spierzchnięte ustaEwa
            • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 16:27
              Ewa, czy ten krem moze byc dla Ani, pol roku ma i zaraz chetnie go zje?
              • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 12.11.01, 16:33
                Pawełek go nie jadł, Asia też nie. Paweł jeszcze nie miał roku jak mu smarowałam usta, dla maluszków można go stosować. Ewa
    • Gość: guest Re: wysychające usta IP: *.* 13.11.01, 11:09
      dzieki, ide do apteki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka