Gość: guest IP: *.* 05.01.02, 20:03 Jutro Julitka konczy juz 6 miesiecy !!!!!!Boze - jak ten czas szybko plynie - pozostaje tylko westchnac .........Calusy dla wszystkich rowiesnikow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patyk Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 05.01.02, 21:06 Zyczymy wszystkiego najlepszego Julitce z okazji pol-urodzinek!!! Patyki dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 05.01.02, 21:18 Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka.A czas leci tym szybciej im starsze jest dziecko. Moje szczęście skończyło wczoraj 6 miesięcy a dziś dokładnie 7 miesięcy. Mam wrażenie, że mam już dorosłą pannę.pozdrawiam Nastka2001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 05.01.02, 23:37 Moja córeczka za 5 dni bedzie siedmiomiesięczną panienka i tez nie moge uwierzyc, ze to już tak powazny wiek....PozdrawiamDorsi mama Bianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 06.01.02, 02:29 Wszystkiego najlepszego dla Julitki od astronomicznego blizniaka Antka. Na pewno jest tak samo slodka, jak moj synek. Mi tez nie chce sie wierzyc, ze minelo juz pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 06.01.02, 14:13 Wszystkiego co najpiękniejsze dla Julitki i jej mamusi Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 07.01.02, 10:16 Moniko ... Wszystkiego najlepszego , duzo zdrowka i wogole NAJ NAJ NAJ dla Twojej Julitki i Ciebie oczywiscie , ale w takim dniu najwazniejsza jest oczywiscie dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 07.01.02, 15:37 Buziaki dla Julitkiprzesyła znajomy (niemal rówieśnik ur.1.07.2001) Adaś z mamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 07.01.02, 16:08 aaaaaaaaa tu sie ukryliscie Dla Was rowniez wielkie calusy i zyczenia zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka Bardzo bardzo wszystkim oczywscie w imieniu solenizantki dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki - do Moniki IP: *.* 07.01.02, 21:12 Tak jakoś nie mogę "zagrzać" nigdzie miejsca, jestem to tu to tam, ale wciąż czekam na sakurkę...Napisz coś o Julitce, ciekawa jestem jej osiągnięć, czy wróciłaś już do pracy?Pozdrawiam gorąco!Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki - do Moniki IP: *.* 08.01.02, 16:23 Julitka jak szalona przekreca sie na brzuszek - na razie nie potrafi wracac, wiec po pewnym czasie jest krzyk zebow tez jak na razie brak - aczkolwiek slini sie niemilosiernie i ma czasami tak bardzo niespokojne wieczory, ze czopkujemy ja Viburcolem. Mam nadzieje, ze udalo mi sie juz ja wyleczyc z zapalenia ukladu moczowego - jutro bedziemy robic kontrolne wyniki Poza tym jak latwo sie domyslic jest mala despotko-terrorystka, ktora podporzadkowala sobie wszystkich w domu. My z mezem jeszcze sobie jakos dajemy z nia rade ale to co wyprawia z dziadkami Jeszcze nie pracuje, aczkolwiek juz jestem na urlopie wypoczynkowym - wracam mniej wiecej w II pol. marca. Staram sie nie myslec o tym w kategoriach czy to dobrze czy zle, bo jest mi zdecydowanie ciezej wowczas - jest jak jest ....A co tam u Was ? Jak ma sie Adas ?Najlepiej to pisz na priva Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 08.01.02, 20:45 Też mamy pół roku (05.07.2001) wszystkiego dobrego dla rówieśnicy.Obracamy się z brzuszka na plecy powrót jeszcze nieopanowany,mamy dolne jedynki ostre jak szpileczki,czekamy na dalsze.Pozdrawiamy.Proponuję kontakt na priva-czekam. Odpowiedz Link Zgłoś