Dodaj do ulubionych

6 miesiecy Julitki

IP: *.* 05.01.02, 20:03
Jutro Julitka konczy juz 6 miesiecy !!!!!!Boze - jak ten czas szybko plynie - pozostaje tylko westchnac .........Calusy dla wszystkich rowiesnikow !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyk Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 05.01.02, 21:06
      :love: Zyczymy wszystkiego najlepszego Julitce z okazji pol-urodzinek!!! :love:Patyki dwa :)
    • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 05.01.02, 21:18
      Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka.A czas leci tym szybciej im starsze jest dziecko. Moje szczęście skończyło wczoraj 6 miesięcy a dziś dokładnie 7 miesięcy. Mam wrażenie, że mam już dorosłą pannę.pozdrawiam Nastka2001
    • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 05.01.02, 23:37
      Moja córeczka za 5 dni bedzie siedmiomiesięczną panienka i tez nie moge uwierzyc, ze to już tak powazny wiek....PozdrawiamDorsi mama Bianki
    • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 06.01.02, 02:29
      Wszystkiego najlepszego dla Julitki od astronomicznego blizniaka Antka.:love: Na pewno jest tak samo slodka, jak moj synek. Mi tez nie chce sie wierzyc, ze minelo juz pol roku.
    • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 06.01.02, 14:13
      Wszystkiego co najpiękniejsze dla Julitki i jej mamusi :love:Edyta mama Alexa
      • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 07.01.02, 10:16
        Moniko ... Wszystkiego najlepszego , duzo zdrowka i wogole NAJ NAJ NAJ dla Twojej Julitki i Ciebie oczywiscie , ale w takim dniu najwazniejsza jest oczywiscie dzidzia :love:
    • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 07.01.02, 15:37
      Buziaki dla Julitkiprzesyła znajomy (niemal rówieśnik ur.1.07.2001) Adaś z mamą
      • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 07.01.02, 16:08
        aaaaaaaaa tu sie ukryliscie :))))))))))))))Dla Was rowniez wielkie calusy i zyczenia zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka :love:Bardzo bardzo wszystkim oczywscie w imieniu solenizantki dziekuje :lol:
        • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki - do Moniki IP: *.* 07.01.02, 21:12
          Tak jakoś nie mogę "zagrzać" nigdzie miejsca, jestem to tu to tam, ale wciąż czekam na sakurkę...Napisz coś o Julitce, ciekawa jestem jej osiągnięć, czy wróciłaś już do pracy?Pozdrawiam gorąco!Kasia
          • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki - do Moniki IP: *.* 08.01.02, 16:23
            Julitka jak szalona przekreca sie na brzuszek - na razie nie potrafi wracac, wiec po pewnym czasie jest krzyk :)zebow tez jak na razie brak - aczkolwiek slini sie niemilosiernie i ma czasami tak bardzo niespokojne wieczory, ze czopkujemy ja Viburcolem. Mam nadzieje, ze udalo mi sie juz ja wyleczyc z zapalenia ukladu moczowego - jutro bedziemy robic kontrolne wyniki :crazy:Poza tym jak latwo sie domyslic jest mala despotko-terrorystka, ktora podporzadkowala sobie wszystkich w domu. My z mezem jeszcze sobie jakos dajemy z nia rade ale to co wyprawia z dziadkami :lol:Jeszcze nie pracuje, aczkolwiek juz jestem na urlopie wypoczynkowym - wracam mniej wiecej w II pol. marca. Staram sie nie myslec o tym w kategoriach czy to dobrze czy zle, bo jest mi zdecydowanie ciezej wowczas - jest jak jest ....A co tam u Was ? Jak ma sie Adas ?Najlepiej to pisz na priva Pozdrawiam
            • Gość: guest Re: 6 miesiecy Julitki IP: *.* 08.01.02, 20:45
              Też mamy pół roku (05.07.2001) wszystkiego dobrego dla rówieśnicy.Obracamy się z brzuszka na plecy powrót jeszcze nieopanowany,mamy dolne jedynki ostre jak szpileczki,czekamy na dalsze.Pozdrawiamy.Proponuję kontakt na priva-czekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka