olimpia_b81 21.11.06, 21:47 moja corka - 6,5 m-ca od 2-3 dni czesto kreci glowa na boki jakby robila nie, nie.robi to podczas zabawy, czasami tak robila jak byla spiaca ale to nie to. mial ktos tak?mam sie martwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulapo Re: kreci glowa 21.11.06, 22:42 mój mały dla odmiany ciągle kopie lepwą nogą, pediatra mówi, że to takie "zwyczaje" dzieciaków. Ale może boli ją ucho?? Myśle, ze jesli nie placze i nie zauwazyłas nic innego, co by cie niepokoiło to chyba nie ma sie czym martwić Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ma_aga Re: kreci glowa 22.11.06, 00:47 Mój synek 6 miesięcy kończy za tydzień.Od jakiegoś tygodnia również odkrył, że można kręcić główką na boki.Szczególnie to robi jak się cieszy.Myślę, że to nic niepokojącego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybusie Re: kreci glowa 22.11.06, 09:52 Moja córeczka też tak miała ale trwało to mniej-więcej 2 tygodnie i przestała a przed tym machała prawą rączką tak że nie raz uderzyła się grzechotką w brzuszek albo główkę.Chyba nie ma co się martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
ew-cia77 Re: kreci glowa 24.11.06, 17:43 naszemu nie przeszło i nadal sobie kręci tak energicznie jakby robił nie nie. i tak min raz dziennie. ps śliczna twoja malinka Odpowiedz Link Zgłoś
oza74 Re: kreci glowa 24.11.06, 19:54 mój ma 9 m-cy i też tak kręci główką. koleżanka-rehabilitantka twierdzi, że dzieci w ten sposób stymulują błędnik. Odpowiedz Link Zgłoś