Dodaj do ulubionych

Prawidłowy sen?...

IP: *.* 25.02.02, 19:46
Kochani, ile śpią Wasze 9-cio miesięczne pociechy?Proszę napiszcie o ilości snu w sumie w ciągu doby, i ewentualne ile jest tych drzemek w ciągu dnia.Mój synek od jakiegoś czasu zwiększył sobie ilość drzemek w ciągu dnia z dwóch do trzech. Myślałam, że im dziecoko starsze, tym mniej snu potrzebuje, a tu proszę. Może to objaw jakiejś choroby... Pozdrawiam :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex Re: Prawidłowy sen?... IP: *.* 26.02.02, 21:30
      Moja Martynka (8 miesięcy + 1 tydzień) śpi w nocy 10-11 godzin bez budzenia się. W ciągu dnia różnie. Zawsze dwa razy, w sumie od 1,5 do nawet 3 godzin.Pozdrawiam.
    • Gość: antysia Re: Prawidłowy sen?... IP: *.* 01.03.02, 01:17
      A moj Kuba - 9 miesiecy skonczyl 18 - spi w dzien dwa razy po ok. 1 - 1,5 godziny. ale za to w nocy budzi sie czesto dosyc. zasypia czasem juz o 21. i spi do ok. 1. potem juz budzi sie czesto, choc nie wiem dokladnie, bo nie kontroluje karmienia (spimy razem). za to mnie ostatno tez cos niepokoi jesli juz rozmawiamy o spaniu. Kuba przez sen sie strasznie kreci! pojekuje, poplakuje i przewraca sie niespokojnie z boku na bok. ktos mi mowil ze to normalne, ale nie wiem...pozdrawiam Joanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka