mamulinka2 11.12.06, 12:39 witam w jakim wieku używałyście tych pieluszek?, czy sie sprawdziły? kupiłam małą paczkę żeby spróbować ale nie wiem czy nie za wcześnie - synek ma 11 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefania123 Re: pampers Let's go 11.12.06, 12:59 A dlaczego za wcześnie? Ja załozyłam pierwszy raz jak mój mały miał 7 miesiecy. Fakt,że jest dużym chłopcem i pasowały. Poza tym zakładam je na spacery, nic go nie uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
anek130 Re: pampers Let's go 11.12.06, 14:58 ja założyłam jak miał 9 miesięcy, bo juz chodził, ale nei używam często bo sa drogie. Najwięcej zużyłam latem. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
iwonatyl Re: pampers Let's go 11.12.06, 21:49 Ciężko chyba określić wiek. Generalnie te pampersy sprawdzają się u dzieci,które przebiera się w pozycji stojącej.Łatwiej wtedy naciągnąc je maluchowi,niż zapinać boczne rzepki w zwykłych pampersach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala5 Re: pampers Let's go 11.12.06, 23:37 Jak dla mnie sa beznadziejne, zwłaszcza teraz kiedy weszły te nowe pampersy z elastycznymi boczkami, let's go sa bardzo niewygodne gdy dziecko zrobi kupke, ja mam w pogotowiu wtedy nozyczki i wtedy ciach, ale juz nigdy wiecej ich nie kupie! Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: pampers Let's go 12.12.06, 09:24 A po co nożyczki???????Na bokach są one tak wykonane,by bez problemu można je było rozerwać ręką. Odpowiedz Link Zgłoś