Dodaj do ulubionych

mleko sojowe

IP: *.* 29.03.03, 15:35
Czy któraś z mam karmi swoje maleństwo mlekiem sojowym. Moja córeczka ma alergię na białka mleka kowiego. Jak Wasze maluchy je znoszą? Czy Bebiko sojowe jest ok?Madga mama Oli
Obserwuj wątek
    • Gość: Wercia Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 16:14
      CześćsmileMoja córka jadła Bebiko sojowe.Ja uważam,że to mleko jest ok.Cena nie jest wysoka i moja dzidzia bardzo je lubiła.Pozdrawaiam
      • Gość: kmartyka Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 17:42
        HejMój malec pije Isomil. Bardzo je lubi, ale niestety wiele dzieci uczulonych na KROWE jest też uczulone na SOJE. Tak więc uważaj. Bużka. Kasia
        • Gość: AgaJot Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 18:19
          Karmię dzieci bebilonem sojowym, kupuję w aptece na receptę, 50% taniej. Chłopakom batdzo smakuje.
      • Gość: mamamisi Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 18:52
        a mija misia ma 15 miesięcy i wazy 15 kg i od 3 mies jest na sojowym bebiku .do którego dosypuje kaszki .pozdrawiam.
        • Gość: ddd Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 20:45
          My uzywamy tez mleka Isomil, mlodej bardzo smakuje. Radze najpierw skonsultowac sie z pediatra, w razie czego wypisze recepte i jak juz pisaly dziewczyny wczesnije jest o wiele taniej. 100% odplatnosc jednej puszki to okolo 15 zl a na recepte ja place okolo 8 zl.
    • Gość: martynka2001 Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 21:48
      HejMoja mała (17m-cy)jest od 2 miesiąca życia na bebiku sojowymi bardzo jej smakuje. Pije je do dziś , samo i z dodatkami.Ja wypróbowałam właściwie większość preparatów mlekozastępczych ( bebilon pepti - mała dostała rumienia,nutramigen - nie chciała pić , isomil bez efektów , dopiero sama kupiłam jej w markecie bebiko sojowe i do dziś nie ma atopowego zapalenia skóry ( było na twarzy).Oprócz tego do kąpieli nie używam żadnych płynów jedynie Balneum Hermal które natłuszcza skórę dziecka.Do twarzy krem Gerbera na każdą pogodę a do pupy sudokrem.PozdrawiamPetra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka