Gość: bodzia IP: *.* 29.03.03, 15:35 Czy któraś z mam karmi swoje maleństwo mlekiem sojowym. Moja córeczka ma alergię na białka mleka kowiego. Jak Wasze maluchy je znoszą? Czy Bebiko sojowe jest ok?Madga mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wercia Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 16:14 CześćMoja córka jadła Bebiko sojowe.Ja uważam,że to mleko jest ok.Cena nie jest wysoka i moja dzidzia bardzo je lubiła.Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmartyka Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 17:42 HejMój malec pije Isomil. Bardzo je lubi, ale niestety wiele dzieci uczulonych na KROWE jest też uczulone na SOJE. Tak więc uważaj. Bużka. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaJot Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 18:19 Karmię dzieci bebilonem sojowym, kupuję w aptece na receptę, 50% taniej. Chłopakom batdzo smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamisi Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 18:52 a mija misia ma 15 miesięcy i wazy 15 kg i od 3 mies jest na sojowym bebiku .do którego dosypuje kaszki .pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 20:45 My uzywamy tez mleka Isomil, mlodej bardzo smakuje. Radze najpierw skonsultowac sie z pediatra, w razie czego wypisze recepte i jak juz pisaly dziewczyny wczesnije jest o wiele taniej. 100% odplatnosc jednej puszki to okolo 15 zl a na recepte ja place okolo 8 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka2001 Re: mleko sojowe IP: *.* 29.03.03, 21:48 HejMoja mała (17m-cy)jest od 2 miesiąca życia na bebiku sojowymi bardzo jej smakuje. Pije je do dziś , samo i z dodatkami.Ja wypróbowałam właściwie większość preparatów mlekozastępczych ( bebilon pepti - mała dostała rumienia,nutramigen - nie chciała pić , isomil bez efektów , dopiero sama kupiłam jej w markecie bebiko sojowe i do dziś nie ma atopowego zapalenia skóry ( było na twarzy).Oprócz tego do kąpieli nie używam żadnych płynów jedynie Balneum Hermal które natłuszcza skórę dziecka.Do twarzy krem Gerbera na każdą pogodę a do pupy sudokrem.PozdrawiamPetra Odpowiedz Link Zgłoś