kasia.ola 08.01.07, 09:25 kilka dni temu moja córeczka była lekko przeziebiona.dziś ma juz tylko lekki katarek. jak myślicie czy moge juz z nią wyjsc na dwór, w taką pogodę jak dziś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teane Re: katar a spacer 08.01.07, 09:50 jasne, tylko ją ciepło ubierz i chroń od wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
cirrii Re: katar a spacer 08.01.07, 09:59 Wlasnie mam ten sam dylemat, synek ma 8 tyg. na spacerze nie bylismy od ponad tygodnia (padalo, wialo i do tego mial katar i stan podgoraczkowy i zaropiale oczka) czuje sie juz lepiej, ale nie wiem, moze go dzis tylko powerandowac? Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: katar a spacer 08.01.07, 10:47 zawsze wychodze z małą .codziennie.przynajmniej na godzine jesli warunki atmosferyczne nie sprzyjają lub z maółą cos nie tak.a jesli chodzi o katar to udraznia nosek podobno spacerek,i maluchowi sie lepiej oddycha Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: katar a spacer 08.01.07, 10:52 Nie tylko mozna, ale wrecz trzeba, bo to pomaga w udraznianiu nosa. Odpowiedz Link Zgłoś