kasia-lublin 09.01.07, 14:00 dziewczyny czy wiecie może gdzie można wyjechać z 9 miesięcznym dzieckiem,czy ktoś coś takiego organizuje?sama mama z dzieckiem na piersi pozdrawiam bedę wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
choccolatte3 Re: spa z dzieckiem? 09.01.07, 17:04 ooo ... o jakieś propozycje i ja poproszę? Możliwie najbliżej Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
szczerburek Re: spa z dzieckiem? 10.01.07, 11:02 ja z moim prawie 9 miesięcznym synkiem jeżdze do SPA w Nałęczowie. Woda bardzo ciepła,ładnie, czysto i warunki przyjazne maluchom (tzn płytka woda na schodach). Zaczelismy jeżdzic jak mały miał 5 miesiecy i teraz śmiga w wodzie jak rybka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-lublin Re: spa z dzieckiem? 10.01.07, 11:51 to mieszkasz pewnie w lublinie,jak ja ale mnie chodzi o taki dłuższy wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi przeniesione posty: 11.01.07, 11:34 • czy któraś z mam wyjeżdżała sama z dzieckiem? kasia-lublin 11.01.07, 08:39 + odpowiedz np.za granicę albo na jakieś wczasy? pytałam wczoraj ale bez specjalnego odzewu,może dzisiaj mój mąż jedzie na narty.... więc same rozumiecie • Re: czy któraś z mam wyjeżdżała sama z dzieckiem? olimpia_b81 11.01.07, 10:15 + odpowiedz Chodzi ci o fakt podrozy czy samotnego pobytu gdzies? A nie mozesz jechac z mezem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-lublin spa.. 15.01.07, 11:56 z mężem nie mogę,bo pojechał odpocząć,,,,bez komentarza,,,,nie chodzi mi o jakieś wyjazdy 200km,tyle dzieli mnie od rodziców i jeżdżę do nich regularnie,sama z tygrysem,miałam na mysli jakis hotel za granicą,jakąś wycieczkę albo jakieś wczasy dla mam z małymi dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś