Dodaj do ulubionych

niespokojny sen

21.03.07, 15:57
Basia ma miesiac i od kilku dni podczas snu starsznie sie wierci,
prezy,wydajac przy tym odglosy. Nie wiem czy to wina meczacego ja od
niedzieli kataru, czy np. wzmozone napiecie miesniowe?Potrafi sie przekrecic
w łóżeczku tak, ze spi w poprzek.Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • natalusk Re: niespokojny sen 21.03.07, 19:23
      Pare dni temu ktos na forum mial ten sam problem i tam jedna mama powiedziala
      ze to taki rodzaj kolek i ja sie z nia zgadzam moj synek ma 3 miesiace i nadal
      sie tak prezy w nocy wybudza sie steka powodem sa gazy.w sumie je tylko o 4
      rano ale do tej 4 budzi sie mnostwo razy praktycznie co godzine nieraz co pol!
      Najgorzej jest od tej 4 do szostej wtedy kreci sie najwiecej!Ja teraz za rada
      jednej mamy z forum o tej 4 daje 15 kropelek sab simplex i spimy juz spokojnie
      do ok 7 rano wiec to musi byc przez gazy!ponoc to mija po 3 miesiacu jeszcze
      chwile i zobacze czy to sie sprawdzi w przypadku mojego maludy!Powodzenia
      • soleil74 Re: niespokojny sen 21.03.07, 20:26
        proponuję zaopatrzyć się w Gripe water "woda koperkowa"w aptece, jeszcze tydzień
        temu miałam podobny problem, teraz jak ręką odjął, wszytsko minęło, a mały
        przestał się prężyć jest spokojny i uśmiechnięty
    • justajar Re: niespokojny sen 21.03.07, 20:36
      Gazy, gazy i jeszcze raz gazy!!! U mnie niestety córcia ma już 5 miesięcy a
      dalej bywają noce, że non stop się wybudza, pręży, puści sobie bączka to
      przyśnie na chwilkę i tak niemal co pół godzinki właśnie od 4-5 godziny nad
      ranem. Próbowałam już wszystkiego: Espumisan, Esputicon, Infacol, czpoki
      Spascupreel, masowanie brzuszka, kładzenie na brzuszku i nic nie pomaga. Jestem
      załamana a lekarze rozkładają ręce mówiąc, że to minie. Męczy się córcia i ja
      przy okazji. Mam nadzieję, że u Ciebie minie w miarę szybko. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka