caroleck 11.04.07, 09:46 pluje soczkiem jabłkowym, krzywi się.... Jednie pije rumianek Jabłka tartego jeszcze nie podawałam. Ale chyba też będzie pluć... Czy polubi ? mam dawać codziennie po trochu? Ma 4 miesiace, karmie piersia, ale chce uzupelniac juz diete. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzalus Re: czy polubi soczek..? 11.04.07, 09:49 Moja Zuzia ma 8 miesięcy i do tej pory nie lubi soczków- pije herbatki przeróżne. Za to uwielbia owocki i zjada je bardzoooo chętnie. Może kiedyś się przekona do soczków a może nie, nie martwi mnie to zupełnie i podawanie soczków odpuściłam bo po co skoro nie chce. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 Re: czy polubi soczek..? 11.04.07, 09:59 zamiast obrzydliwego klarownego jabłkowego gęste miąższowe bobofruty, tylko może jeszcze nie teraz, nie ma sensu w ogóle na siłę dawać soku 4-miesięczniakowi karmionemu piersia... Odpowiedz Link Zgłoś
mamucha27 Re: czy polubi soczek..? 11.04.07, 10:03 ja wprowadziłam soczek na polecenie pediatry jak mały miał 3,5 mies. i też był tylko piersiowy. Na początku też pluł (jak każdą nowością). Nie ma co się zrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: czy polubi soczek..? 11.04.07, 10:10 próbuj inne.. moja nienawidzi soczku jabłkowego GERBERA ale za to brdzo lubi BOBO Fruit'a Jak nie jabłkowy to próbuj trzeć jednak to jabłko bo jabuszk dobrze na trawienie działają... Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: czy polubi soczek..? 11.04.07, 10:31 Mysle, ze z czasem polubi... Moje dziecko pozera wszystko! Smakuje jej nawet Cebion, oblizuje sie jak po cukierku! Po D3 sie nie krzywi, a Nystatyne to juz w ogole piszczala jak widziala (miala plesniawki). Odpowiedz Link Zgłoś