joka772 20.04.07, 19:28 mam pytanko, czy wychodzicie z malcami na dwor w taką pogodę jak dziś? niby słonecznie, ale wiaterek. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunette23 tak, gdy wieje a nie ma słońca to też... :) 20.04.07, 19:39 teraz to taka pogoda zdarza się rzadko i będzie się zdarzała coraz rzadziej, chodzi mi o taki zimny wiatr, więc nawet jak sobie jeden dzień odpuścisz np. z lenistwa to się nic nie stanie, ale jesienią i zimą taka sytuacja była bardzo często a wychodziłyśmy dzień w dzień... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: tak, gdy wieje a nie ma słońca to też... :) 21.04.07, 09:08 no własnie, nie wiadomo jak ubrać, jak patrze przez okno to mam wrażenie, że upał, a w cieniu 4 - 5 stopni, w słońcu momentami przygrzewa, a jak zawieje to i w zimowej kurtce możnaby być, ale wychodze, małego ubieram tak srednio i zarzucam folie przeciwdeszczową i mu nie wieje, bo ma karar i buzia oddycha, ja usnie to folie zdejmuje, bo wtedy ma buzie zamkniętą i czymś przykrywam, Odpowiedz Link Zgłoś