Dodaj do ulubionych

gdzie nad morze? jakie miejscowości polecacie?

12.06.07, 13:17
Witam serdecznie!
W lipcu chcielibyśmy wybrać się na wakacje nad morze. Mam 15 miesięcznego
synka. Nie mam pojęcia gdzie sie wybrać. Nie mam za bardzo czasu na
przeszukiwanie internetu i porównywanie wszystkich plaż i hoteli nad
Bałtykiem. Czy mogłybyście, kochane, coś polecić? wink
Z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiamwink
Obserwuj wątek
    • nataliak9 Re: gdzie nad morze? jakie miejscowości polecacie 12.06.07, 14:47
      w zasadzie to praktycznie wszystkie miejscowości w sezonie (natłok smażalni,
      zjeżdżalni, kramików, ogródków itp.) sa do siebie podobne i tak samo
      zatłoczone, ja polecam rewal, niechorze, wszystkie na helu i sam hel, bardzo
      lubie świnoujście. w tym roku jadę do rowów, jeszcze tam nie byłam. moim
      zdaniem wiek dziecka nie ma takiego znaczenia, maluch i tak będzie lepił babki
      z piasku czy tu czy tam, ( może się mylę, mam mniejsze dziecko), kieruj sie tym
      co lubisz ty. niestety chyba będziesz musiała szukać w internecie bo wydaje mi
      się, że wiele miejsc jest już pozajmowanych.pozdrawiam serdecznie.
      • azjab Re: gdzie nad morze? jakie miejscowości polecacie 12.06.07, 15:19
        ja wczoraj obdzwoniłam chyba z pół pomorza i jest tragedia jeśli chodzi o
        miejsca. Po 20 telefonie, było mi już obojętne w jakiej miejscowości wylądujęsmile
        Znalazłam w Łebie, 50 m. od plaży, a to też wydaje mi się ważne.
        • nowamz Karwie-polecam 12.06.07, 15:36
          Jeździmy tam z mężem co roku teraz jedziemy też właśnie w lipcu z synkiem będzie
          mieć w tedy rok.Czysta plaża spokojne miasteczko przepiękny las,jest gdzie
          pochodzić i niesamowity widok przynajmniej dla mnie jak rzeka wpada do morza
          uwielbiamy z mężem tam pod wieczór siedzieć, do Władysławowa nie daleko, a w
          Karwi cisza i spokój.My jedziemy pod przyczepę campingową ale są tam też domy
          gdzie można wynająć pokój i hotelik też jest.Już kiedyś był taki wątek i tam
          jakaś dziewczyna polecała jakiś dom ale nie pamiętam musiałabyś z najść ten wątek
          Pozdrawiam!!!
        • micka72 Re: gdzie nad morze? jakie miejscowości polecacie 12.06.07, 15:42
          sarbinowo-pięna plaża, ale też w sezonie pełno ludzi. Gąski, Łazy -to nie są
          duże miejscowości, ale zawsze można sie wybrać do Mielna, które znajduje się w
          pobliżu tych wszystkich miejscowości.Ja jadę do Sarbinowa, ale we wrześniu, bo
          tłoku nie lubięsmile
    • dorotaww Re: gdzie nad morze? jakie miejscowości polecacie 12.06.07, 15:37
      Polecam Smołdziński Las chyba www.daja.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka