eddie1980 27.06.07, 12:07 moja córka strasznie sie poci w foteliku, może macie jakies sprawdzone pomysły co zrobic, podkładanie pieluchy nie zdaje egzaminu, czeka nas długa podróż... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cora73 Re: pocenie się w foteliku 27.06.07, 12:14 mam ten sam problem, na krotkie trasy pieluszka tetrowa jest ok ale wkrotce tez czeka nas 1000km samochodem i nie wiem co robic?Oczywiscie bedziemy czesto robic przerwy ale moze ktoras mama ma jakies sposoby aby temu zaradzic? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: pocenie się w foteliku 27.06.07, 12:16 mam tez sam problem i tez kiedys o to pytalam, niestety nie uzyskalam zadnej konkretnej odp bo poprostu takie nie ma moja po godzinnej podrozy w upal ma na glowie krople wody nic hcyba nie da sie zrobic, a moze, jezeli tak to chetnie sie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
mia44 Re: pocenie się w foteliku 28.06.07, 20:41 Po pierwsze nie planować z dzieckiem tras na 1000 km. Po drugie lekko je ubrać a po trzecie kupić auto z klimatyzacją i posadzić dziecko na ręczniku a nie na tetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: pocenie się w foteliku 28.06.07, 20:59 no to jest najlepsze kupic auto z klimatyzacja, sory ale nie stac mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamatucinki Re: pocenie się w foteliku 27.06.07, 12:20 my wyscielamy fotelik polarem - ale nie materialem przypominajacym, z wyglady polar tylko prawdziwym polarem, i sadzamy corke w ubranku nie zapietym, z tylu tak zeby plecki lezaly bezposrednio na polarze a nie na ubranku. Pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: pocenie się w foteliku 27.06.07, 13:22 sprawdzają się chyba tylko pieluchy tetrowe. Trzeba mieć kilka w zapasie i zmieniać jak jest wilgotna a mokrą suszyć z tyłu na półce w samochodzie. Z poceniem raczej nic się nie da zrobić, bo większość fotelików jest pod materiałem wyłożona styropianem. Odpowiedz Link Zgłoś
hapkaj Re: pocenie się w foteliku 27.06.07, 14:49 Na dluga podroz moze warto wybrac sie w nocy, albo tak zaplanowac, zeby dojechac przed 12? Ale wtedy trzeba zapewnic sobie mozliwosc odespania plus kogos do opieki nad wyspana i swietnie wypoczeta dzidzia, czego nie mozna powiedziec o kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
next_baby Re: pocenie się w foteliku 27.06.07, 15:24 my podkładamy ręcznik od rąk - taką frotkę. odkąd to robimy dziecko nie poci się - byliśmy na trasie 500km w jedną stronę i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś