aronowka 03.07.07, 17:28 Zastanawiam sie nad kupnem chusty do noszenia niemowlat i malych dzieci czy macie jakieś doswiadzczenia polecałybyscie? jestem ciekawa opinii dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: chusty do noszenia 03.07.07, 17:57 zapytaj na forum kawalek szmaty, chusty... Odpowiedz Link Zgłoś
adgam231 Re: chusty do noszenia 03.07.07, 21:50 Ja kupiłam na allegro chuste premaxx i .... bardzo szybko ja sprzedałam. Moja mała nie chciała w niejsiedzieć ( podkeslam że ma pół roczku i jest bardzo ruchliwa); koleżanki synek tez nie bardzo w niej siedział. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: chusty do noszenia 04.07.07, 11:08 Premaxx to nie chusta tylko nosidło na jedno ramię. Do tego z minimalną regulacją. Wiele osób narzeka na te nosidła i wcale sie nie dziwię. Chcesz dowiedzieć się czegoś o prawdziwych chustach zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 I przeczytaj uważnie to: differentdrummer.blox.pl/resource/FAQ_chusty.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
11boaa11 Re: chusty do noszenia 03.07.07, 22:01 a ja kupiłam na www chusta pl i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona i moja mała też uspokaja się od razu i widzę że jest jej dobrze nie noszę jej długo bo ciężko... ale jak do sklepu mam wyskoczyć czy gdzieś na krótko... to zabieram chustę i jest ok ale są też takie dni że nie chce być mała w chuście ... wtedy jak ją wkładam to od razu się krzywi i stęka więc jej nie męczę ... ogólnie polecam ale to jest sprawa indywidualna.... pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
majdeczka Re: chusty do noszenia 03.07.07, 22:02 A ja mam chustę od dwóch tygodni i jestem zachwycona! Myślałam, że to całe wiązanie jest skomplikowane i że w chuście będzie mi za goraco, więc na początku byłam sceptyczna. Ale darowanemu koniowi... Ale okazało się, że jest super, mała bardzo lubi sobie w niej siedzieć, a ja mogę wreszcie wyjśc z domu bez tego cholernego wózka i mam obie ręce wolne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabina73 Re: chusty do noszenia 03.07.07, 23:36 Ja tez mam chuste z www.chusta.pl i jestem z nij bardzo zadoolona!kupilam ja jak maly mial ok.4 miesiecy a teraz skonczyl 9 i dalej go w nij usypiam.Super sprawa goraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: chusty do noszenia 04.07.07, 00:00 U nas sprawdziła się świetnie, szczególnie na początku (chusta kółkowa) Zobacz na forum o chustach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: chusty do noszenia 04.07.07, 12:35 a my mamy długą wiązaną nati (zakup na allegro albo na stronie sling.com.pl - sprzedają w tych dwóch miejscach) i też jestem ogromnie zadowolona - bo mała jest zadowolona (choć pierwsze dwie przymiarki skończyły się płaczem, dopiero potem zaskoczyła) teraz chusta działa jak usypiacz, uspokajacz i rewelacyjnie zastępuje wózek (który przy następnym dziecku raczej nie znajdzie zastosowania) Odpowiedz Link Zgłoś
ebielo Re: chusty do noszenia 04.07.07, 13:07 goraco polecam zwykla chuste: najbardziej praktyczna i najdluzej bedzie ci sluzyla. To zbawienie dla twoich rak i kregoslupa. ja uzywam od 3. tygodnia zycia malego. Nie wyobrazam sobie normalnego funkcjonowania bez niej. Wcale nie musi byc droga od Didymosa ( choc jakos jak najbardziej OK). Najrozsadniej jest kupic Hoppediz: cenowo jest OK, a jakosc bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś