Dodaj do ulubionych

sen 8 mies.

22.07.07, 23:08
czy ktores z waszych babli usypia wieczorem dopiero o 22 ?bo moja tak albo
pozniej i pozniej wybudz sie czesto nieraz obudzi sie i nie chce zasnac przez
godzine.karmiona jest piersia w dzien spi 2 razy tak od 10 do 12i od 14 do 17
jak jest u waszych maluszkow?
Obserwuj wątek
    • wiola19714 Re: sen 8 mies. 22.07.07, 23:56

• anis30 Re: sen 8 mies. 23.07.07, 10:14
      moja corka chodzila i chodzi spac o 20 i spi do 6 rano.dluzej nie pospi.teraz ma
      9 i pol m-ca i spi rzadziej i niedlugo w ciagu dnia.raz ok 2 h albo 2 razy po
      godzinie.tak ja usypiam zeby nie spala dluzej niz do 17 bo potem nie chce isc
      wczesniej spac.
    • assiek41 Re: sen 8 mies. 01.08.07, 21:29
      moj synek co prawda ma juz prawie roczek,ale tak od 8,9 msc.zdaza sie usypia
      nawet kolo godz.24,po czym budzi sie z wrzaskiem,dostaje butelke i spi do 8
      rano,dla mnie masakra,jestem wykonczona,meza nie ma bo pracuje za granica a
      mnie rece opadaja,tak wiec nie martw sie,nie jestes sama.pozdrawiam!
    • mysia1103 Re: sen 8 mies. 01.08.07, 21:37
      moj synek ma 8 mies i tydz i z jego spaniem bywa roznie, tzn zasypia zawsze
      miedzy 20.30 a 21 ale czasami bez problemu przesypia do rana tzn do 7 a czasami
      musze do niego wstawac 5 razy, bo albo tak sie ulozyl ze nie moze sie obrucic,
      albo cos mu sie sni i z zamknietymi oczami zaczyna wstawac w lozeczku, klika
      razy slysze ze steka wchodze do jego pokoju a on spi na siedzoco tzn. ma glowke
      na kolanach i nie mze sie podniesc smile teraz to jet smieszne ale w nocy to mi sie
      ni chce z tego smiac uncertain
      wlasnie sie zastanawiam dlaczego czasamai spi cala noc a czasami sie wybudza co
      godz
      ostatnio dalam mu na noc kaszke smaczny sen ta pszenna wieloowocowa i ladnie
      spal w nocy na drugi dzien na noc wypil mleko 210 ml i sie wlasnie budzil, moze
      byl glodny w nocy i dlatego tak niespokojnie spal
      dzisiaj tez mu dalam kaszke i zobaczymy jak nocka minie
      mam nadzieje ze dobrze bo nie zabardzo mi sie usmiecha w nocy wstawac a niestety
      na meza nie moge liczyc
      bo pierwsze spi tak ze go nic nie obudzi a po drugie jego zdaniem on jest od
      przynoszenia kasy do domu

ale sie rozpisalam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka