andriejewicz 16.12.07, 22:35 Z którego proszku jesteście bardziej zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tremollo Re: JELP czy LOVELA 16.12.07, 22:43 Choć moim dzieciom mogę prać ciuszki w czymkolwiek to najbardziej lubię Lovelę i Dzidziusia. Do Jelpa nie mam w zasadzie zastrzeżeń ale ubranka wydają się mi bardziej szorstkie.Ale to taka bzdurka, bo pierze też dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: JELP czy LOVELA 16.12.07, 23:27 Ja też wybrałam Dzidziusia, bo nieziemsko pachnie ale jak i pozostałe dwa słabo dopiera, dlatego po miesiącu przeszłam na Persil Sensitive. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
gussia Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 08:09 ja rówenież jestem bardziej zadowolona z proszku JELP - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 08:41 Ja z Jelpa, Lovela wydaje mi się, że gorzej dopiera. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy10 Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 09:52 Mi też się wydaje, że Lovela gorzej sobie radzi z plamami po zupkach marchewkowych. Do tego nie odpowiada mi zapach Loveli. Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 10:12 Lovela od początku ale teraz kolorowe ciuszki piore już z naszymi i używam tylko białej. Zapach mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 10:16 ja uzywałam jelpa. raz mi sie skonczył i w sklepie był tylko dzidziuś, kupiłam tez ok, kiedys i dzidziuś sie skonczył i uprałam w normalnym proszku i córce nic nie było i od tamtej pory uzywam do jej rzeczy naszego proszku. córeczka miała wtedy 5 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 10:30 z żadnego bo nie używałam, na początku prałam w Dzidziusiu i byłam bardzo zadowolona, po pół roku już prałam w normalnym proszku z naszymi cichami np. w vizirze Odpowiedz Link Zgłoś
lena216 Re: LOVELA bo jest w plynie ,a ja nie lubie prosz 17.12.07, 17:59 uzywam jelp- uwazam ze jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 19:58 mój ma juz 4 miesiące i piore w vizirze do kolorów został mi jeszcze Jelp .nie ma to jak vizir odpiera wszystko a ja do kazdego prania nastawiam dodatkowe płukanie .i nie ma mały żadnej wysypki jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
jolantawierzbicka Re: JELP czy LOVELA 17.12.07, 23:32 Zdecydowanie Jelp, na Lovellę moja mała jest uczulona, Jelp jest hipoalergiczny Odpowiedz Link Zgłoś
fammpirella Cypisek:) 17.12.07, 23:49 Cudnie pachnie, choc zdaniem niektorych njabardziej uczula - mam dziecko bez alergii, wiec jest ok. Bede uzywa nadal. Cenowo nie wiele rozni sie od "doroslych" proszkow. (kupujemy w makro) Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie81 Re: JELP czy LOVELA 19.12.07, 12:39 A ja od urodzenia Kuby prałam jego rzeczy w persil sensitive i nigdy nic mu po nim nie było. Odpowiedz Link Zgłoś