stokrota212 07.01.08, 17:02 Witam Czy mogłybyście wyrazic swoja opinie na temet tego wózka?? zamierzam go kupic, ale najpierw chcialabym znac opinie na jego temat od osob ktore juz go posiadaja dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliam2 Jestem zadowolona 07.01.08, 17:25 Teraz (mój mały ma rok i miesiąc) wydaje mi się trochę ciężki. Ale to nic w porównaniu z resztą (na wiosnę kupię spacerówkę tej firmy). Jest bardzo stabilny, ma pompowane duże koła i spokojnie przejedziesz po plaży czy śniegu. Ma świetne pasy (z innych mój synek nauczył się wychodzić). gondola nie jest zbyt duża, ale choć mój syn urodził sie w listopadzie przez lato spokojnie się w niej mieścił. Spacerówkę szybko można zrobić na leżąc gdy dzidzia chce pospać. Żałuję że wózek nie ma przekładanej raczki i teraz w spacerówce czasem wieje małemu w twarz i muszę odsłaniać klapkę w budce żeby mieć go na oku. Wózek super sprawdza się jadąc po nierównościach, możesz regulować amortyzatory. Szybko się składa i choć zajmuje sporo miejsca łatwo zdjąć koła (zrobisz to jedną ręką). Gondola łatwo montuje się na stelarzu i możesz w niej przenosić dziecko dzięki rączce. Dodatkowo dostaniesz do niej moskitierę co przydaje się latem gdy np. jedziesz nad jezioro a dzidzia śpi w wózku. Nic jej nie będzie przeszkadzać. Szkoda że do spacerówki nie dają od razu foli przeciwdeszczowej (nie kupiłam od razu a potem ciężko jest ją dostać a zwykłe nie pasują). Podnóżek jest łatwo regulowany. Nie wiem co jeszcze mogłabym powiedzieć o tym wózku. W razie wątpiwości chętnie odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś