katy2003 20.06.08, 15:47 Wreszcie sie doczekałam upragnionych ząbków, ale są one wyraźnie krzywiutkie. Rosną lekko po skosie. Czy to może oznaczać problemy z ząbkami stałymi? Czy Waszym pociechom rosną idealnie równiutkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cora73 Re: krzywe ząbki 20.06.08, 15:56 Moja corka obecnie 16miesiecy posiada 10 zebow. Pierwsze wyrastaly jej tez krzywo, nawet jedna dolna 1 wyraznie wychodzila przed gorna 1 z biegiem czasu jakos samo sie wszystko skorygowalo, teraz ma ladne prosto rosnace zabki. Odpowiedz Link Zgłoś
monia356 Re: krzywe ząbki 20.06.08, 16:02 mojemu synkowi (obecnie prawie 11 mc)wydawało mi sie że górne jedynki i dwujki rosną krzywo ale jak już wyszły do końca okazalo sie że są prościutkie Odpowiedz Link Zgłoś
fammpirella Re: krzywe ząbki 20.06.08, 20:42 mojej corci gorne zabki rosna równe niczych sztachety w starym zdezelowanym płocie, ale podobno jak wyjda nastepne, trzonowe itp to sie wyprostuje, więc na razie uwieczniam ten niepowtarzalny najkrzywszy i najpiekniejszy zarazem usmiech na świecie na foto Odpowiedz Link Zgłoś
katy2003 Re: krzywe ząbki 21.06.08, 15:59 milo, ze ktoś "ze starej gwardii" sie odzywa. Juz niedługo przeskoczymy na inne forum i tam będziemy sie wzajemnie pocieszać, bądź katować Odpowiedz Link Zgłoś
kinmalek Re: krzywe ząbki 20.06.08, 23:41 jesli dziecko ma krzywe ząbki należy poczekać jak będzie już miało pełne uzębienie (około 2 lata) i wybrać się do stomatologa który zaleci dalsze postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś