aniadzy 16.08.08, 10:38 Mojemu 7 miesiecznemu synkowi ostatnio poci sie glowka. czy powinnam z tym isc do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna19gd Re: Spocona glowa 16.08.08, 11:02 powiedziec lekarzowi nic nie za szkodzi.Lepiej dmuchac na zimne Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Spocona glowa 16.08.08, 11:58 Cały czas? Mojej córeczce też zaczęła się pocić główka przy jedzeniu, jak miała 5 miesięcy. Zaczęłam podawać troszkę więcej wit.D i przestała się pocić. Jeśli masz wątpliwości, skonsultuj się z pediatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Spocona glowa 16.08.08, 12:31 mojemu malemu 3 miesiecznemu malcowi poci si eczasem glowka jak go karmie.Czy ma na to wplyw ilosc witamny d3.? Odpowiedz Link Zgłoś
aniadzy Re: Spocona glowa 16.08.08, 20:44 Nie caly czas tylko przy karmieniu a karmie piersia. Podam mu wit D3 tak jak pisalyscie i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: Spocona glowa 16.08.08, 21:17 Może mu gorąco. Ty ciepła, on ciepły i jeszcz epowietrze gorące. Każdy by się spocił. A co do D3, to pamiętaj, ze z nadmiarem nic się nie da zrobić, a nie są to przyjemne skutki. Lepiej na własną rękę, bez badań moczu przede wszystkim i bez porozumienia z lekarzem, nie zwiększać dawki. Odpowiedz Link Zgłoś
gkoz Re: Spocona glowa 16.08.08, 21:27 mój też się poci, ciemiączko zrasta się prawidłowo, podaję jedną kroplę D3 zgodnie z zaleceniem pediatry, ja myślę że to z ciepła, nie dość że gorąco to jeszcze mleko ciepłe leci Odpowiedz Link Zgłoś