dorota1974kr 17.10.03, 13:18 Mieszkam w Anglii, mam 2 miesieczna coreczke. Szukam mam dzieci w podobnym wieku aby moc powymieniac doswiadczenia i zwyczajnie pogadac. Moze jakas mama jest samotna? Czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillap Re: Szukam mam w Anglii 17.10.03, 13:34 Czesc Tez mieszkam w Anglii od jakiegos czasu, mam 3,5 miesiecznego synka. A dokladnie gdzie mieszkasz? Ja w Luton,na pln od Londynu. Rzeczywiscie mi brakuje kogos do pogadania, czasem mnie juz meczy angielski dookola.Mozesz napisac do mnie na maila lilapastwinska@hotmail.com Pozdrawiam Lila Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Do Lilii 17.10.03, 21:29 Dzieki za Twoja odpowiedz, wyslalm juz do Ciebie krotkiego e-maila, mam nadzieje, ze doszedl. Byloby milo od czasu do czasu pogadac i powymieniac doswiadczenia. Pozdrawiam Ciebie i Twojego synka Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lillap Re: Do Doroty 18.10.03, 13:19 Dzieki za maila. Dostalam dopiero dzis, to ten hotmail.Odpisze dzis, obiecuje, na razie jestem sama ze zbojcerzem Jasiem i moge pisac tylko 1 reka. Pozdrawiam Lila Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Do Doroty 18.10.03, 21:22 Hej, zapraszam na forum Świat - mam z Anglii jest tam kilkanaście!!! Tam się najczęściej spotykamy. Pozdrawiam z Nottingham Jagienka I Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
jolka05 Re: Szukam mam w Anglii 18.10.03, 21:59 Witaj, wysylam Ci maila i czekam na odpowiedz )) Jola Odpowiedz Link Zgłoś