Dodaj do ulubionych

mleko Nestle NAN active 1

07.11.08, 22:18
dzis dowiedzialem sie, ze to mleko ma zbyt duzo srodkow "tuczasych".

czy to prawda?

karmie malego tylko tym mlekiem..ale wlasnie zwatpielm, skoro ma byc kluskasmile)))
Obserwuj wątek
    • mbw78 Re: mleko Nestle NAN active 1 07.11.08, 22:26
      A dlaczego karmisz activem a nie zwykłą 1-ką??? Activ jest lepsze
      już jako następne kiedy dziecko faktycznie zaczyna być "activ", ja
      karmiłam zwykła "jedynką", potem następnym po 4 mies. a teraz
      następnym po 6 miesiącu (jakaś nowośc, weszła teraz do sklepów),
      activ kupowałam jak trafiła się promocja ale szczególnej różnicy nie
      zauważyłam.
      • camel_3d Re: mleko Nestle NAN active 1 08.11.08, 22:51
        no takie dostawal w szpitalu. myslalem, ze bedzie to dokladnie to co potrzebuje.
        kupilem teraz zwykle PRE. chyba mu tez smakuje,
    • matysiaczek.0 Re: mleko Nestle NAN active 1 08.11.08, 08:09
      Mnie zawsze uczyli, że nie da się "upaść" takiego dziecka. Nawet jeżeli będzie przybierał na wadze "za dobrze", wszystkie zapasy spali kiedy zacznie raczkować, chodzić i po prostu ruszać się. Np mój kawaler, choćbym chciała, nie upasę, bo jak leży sobie w łóżesiu, ciągle , ale to CIĄGLE, macha rączkami i nogami w górze. Nawet jak przy cycusiu pojada sobie, to nogi ciężko pracują na tłustym tongue_out brzuszku mamy..hehe
      A już tak konkretnie co do mleka, to zapytaj na Karmienie Butelką, tam to wykształciuchy, mądrze podpowiedzą...bez urazy oczy wście pozdrawiam
      • camel_3d Re: mleko Nestle NAN active 1 08.11.08, 22:54
        no moj ma dopiero 8 dzien. i machenie rekami i nogami mu jeszcze nie wychodzi za
        dobrze.smile
        na razie glownie spi. ale dzis przestwil si ena wrzask, po czym wyladowal w
        lozeczku i po 5 minutach przestalbig_grin

polozna powiedziala, ze takie maluchy musza sie czasem wykrzyczec i koniec. bo
        jezeli za karzym placzem bedzie przytulany to w koncu tak sie nauczy i zostaneie
        mu to na dluzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka