aleksandra1977 21.01.09, 19:11 www.jasolczak.pl/strona.php?str=historia_jasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2122joan Re: < ' > dla Jasia 21.01.09, 19:31 [*] Bardzo mi przykro.Biedny aniolek... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_maz7 Re: < ' > dla Jasia 21.01.09, 20:06 [*] Tak strasznie mi przykro. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
teritom Re: < ' > dla Jasia 21.01.09, 20:47 Strasznie mi przykro. Nie wiem co napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi071984 Re: < ' > dla Jasia 21.01.09, 22:29 to straszne i pewnie gdyby nie święta byłoby inaczej mam nadzieje że lekarze zostaną ukarani to niesamowita niedbałość i to nie zawinił jeden lekarz ta historia strasznie mnie poruszyła Odpowiedz Link Zgłoś
agama77 Re: < ' > dla Jasia 21.01.09, 23:15 tragedia niewyobrażalna... łzy same ciekną ...biedny aniołek Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 09:14 zalamka..ze takie cos sie w europei moze zdarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
jajki-ewicz Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 12:44 [*] to takie okrutne... tak niewiele trzeba było, aby go uratować Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulusi Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 16:14 czytam i płaczębardzo Wam współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna86 Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 21:21 A ja wierzę! Nasi lekarze to banda nieczułych konformistów. Wszystko, tylko nie leczyć. Szlag mnie trafia, gdy słyszę takie historie Sama niedawno dowiedziałam się, że jestem nieuleczalnie chora - i borykam się ze szpitalami, lekarzami. Wszędzie kolejki, brak odpowiedniego sprzętu, odsyłanie z oddziału na oddział, od lekarza do lekarza. W lato wyprowadzam się z tego kraju, bo jestem zszokowana jak traktuje się tu ludzi. Nie urodzę dziecka w takim kraju! Jasiu, śpij spokojnie <*> Odpowiedz Link Zgłoś
buszynska Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 18:20 Kurw..... jasna co za cholerna niesprawiedliwosc.............. Odpowiedz Link Zgłoś
angelaxyz84 Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 21:34 Biedny aniołek tyle się wycierpiał, i rodzice też...[*] Zastrzeliłabym, udusiłabym i utopiłabym najchętniej każdego lekarza jaki miał kontakt z Jasiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mart.a.m Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 21:50 czy ktoś poczuwa się do winy? Nie wierzę,że tak mogą postępować lekarze.....Biedne dzieciątko Odpowiedz Link Zgłoś
ppaula2 Re: < ' > dla Jasia 22.01.09, 23:53 Niestety tacy są lekarze Tak się składa, że ja też tego dnia byłam na Niekłańskiej i mniej więcej w tym samym czasie (możliwe, że czekaliśmy razem w poczekalni na IP). Odesłano mnie do domu z maluszkiem z zapaleniem oskrzeli. A jak wróciłam po 3 dniach bo dziecko ciężko oddychało to dostałam ochrzan od lekarza, że przyjechałam do nich a nie do przychodni. I głupio mu było po po zbadaniu przyjął dziecko do szpitala. KONOWAŁY!!! Pacjentów traktują jak gó...! Odpowiedz Link Zgłoś
quanda Re: < ' > dla Jasia 23.01.09, 06:33 Bardzo, bardzo współczuję. Sama straciłam synka... Wiem, jaki to niewyobrażalny ból... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakd1 Re: < ' > dla Jasia 23.01.09, 08:07 Brak słów... Współczuję jestem z Wami. Synka Wam to nie wróci ale sąd powinien każdego z lekarzy, którzy zajmowali się dzieckiem dożywotnio pozbawić prawa wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: < ' > dla Jasia 23.01.09, 09:52 Boże, czytam i płaczę A tym konowałom to bym nogi z dupy powyrywała bez znieczulenia. Począwszy od Damiana, bo też mam z nimi na pieńku, po szpitale państwowe Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: < ' > dla Jasia 23.01.09, 10:23 Świeć panie nad Jego duszą...gorycz i oburzenie...niekompetencja, ignorancja, nieczułość, lenistwo lekarzy woła o pomstę do nieba, oby musieli żyć do końca życia z wyrzutami sumienia Ci co zaniedbali chorobę Jasia...śpij w pokoju aniołku, będę się za Ciebie modlić... i za Twoich rodziców...współczuję i łączę się w bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_bzz Re: < ' > dla Jasia 23.01.09, 16:32 matko co za znieczulica. biedne dziecko [*] Odpowiedz Link Zgłoś