madalena4 16.11.03, 18:23 Powiedzcie mi prosze jak nauczyc dziecko picia z kubeczka. I jakiego? Moja mała nie pije z butli, bo tak sie o to starałam, i teraz musze soczek podawć łyżeczką. A kubeczek na razie fajnie lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ular1 Re: Kubek 18.11.03, 15:02 wiesz, są takie fajne kubeczko-butelki firmy Canpol. Zakręcane, z silikonowym ustnikiem (nie smoczkiem). Kolorowe, w rybki i takie-tam. Łatwe do trzymania w małej łapce, bo pośrodku mają dziurę. Mój synek właśnie z takiego czegoś uczył się pić, bo butli ze smokiem NIGDY mu nie podawałam. Teraz ma 2 lata i pije z "dorosłych" kubków i szklanek, ale strasznie też lubi takie dziecięce, z przykrywką i ustnikiem. Ulka Odpowiedz Link Zgłoś
madalena4 Re: Kubek 18.11.03, 18:40 Dzieki sprawdzę. Gratulacje. Pozdrówka od Ciotki. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa.k Re: Kubek 22.11.03, 22:07 Cześć, do niedawna miałam ten sam problem, ale moja córeczka już nauczyła się pić z kubeczka z dziubkiem i bardzo to lubi. Właśnie dzisiaj zachęcona jej wyczynami kupiłam śliczny kubek-niekapek i okazało się , że z niekapka niestety nie potrafi! Niekapek trzeba ssać, a moja niunia woli, jak jej samo leci, cóż, więc polecam wam naukę na kubeczku z dziubkiem "kapkiem", napewno się uda, pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś