keseb 05.04.09, 13:57 jakiego kramu na bużkę używacie wychodząc na spacer?mnie pani w aptece poleciła nivea baby "krem ka każdą pogodę".Czy ktoś go używał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: krem na spacer 05.04.09, 15:17 Jak nie ma silnego słońca to żadnego. Jak jest słońce to z mocnym filtrem, ostatnio babydream do opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
naamahia Re: krem na spacer 05.04.09, 15:22 Jak jest słońce to z porządnym filtrem Nivea mleczko ochronne faktor 50. Dzidzię mają taką delikatną skórę. Jak wiatr to nivea na każdą pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: krem na spacer 05.04.09, 18:05 My uzywamy NIVEA na kazdą pogodę, od początku, za każdym razem jak wychodzimy na spacer, ale przy tym słońcu SPF4 to troszkę za mało. Mały wrócił z zarumienioną buzią ostatnio ze spaceru. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: krem na spacer 05.04.09, 20:32 ja bambino a jak jest lato to nivea przeciwsłoneczny dla dzieci. nad morzem używalismy i był w porządku tylko potem musiałam na ziajkę zmienić bo się mi dzieć nadwrażliwił (AZS ma) a ziajke też w porządku jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś