makwalz 24.04.09, 10:57 jaki polecacie krem do twarzy na wiosnę i lato dla niemowlaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makwalz Re: krem do twarzy na wiosnę 24.04.09, 11:04 Do tej pory stosowałam Bambino ochronny ale myśle ze na wiosne i lato jest on za ciężki, za tłusty i ma za mały faktor wiec chce go zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
luna-26 Re: krem do twarzy na wiosnę 24.04.09, 12:09 Johnson's naturals i dotego zawsze na takie słońce jak mamy od kilku tygodni, krem z filtrem 50+ Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: krem do twarzy na wiosnę 24.04.09, 12:34 Kupiłam Nivea z filtrem mineralnym 30. Jest oki - tylko dzieć biały, jak to po mineralnych Odpowiedz Link Zgłoś
supermania Re: krem do twarzy na wiosnę 24.04.09, 16:02 Ja mam krem La Roche - dla dzieci specjalnie z filtrem 50+. Jest drogi ale sama wypróbowałam tą firmę. To super lekki lotion, łatwo się rozprowadza i nie jest tłusty. Teraz stosuję na buzię ale będzie też fajny na lato na całe ciałko bo tubka 100 ml Odpowiedz Link Zgłoś
supermania Re: krem do twarzy na wiosnę 24.04.09, 16:08 Aha i w dobrej aptece z kosmetykami powinni mieć próbki, żeby sobie sprawdzić czy nie uczula Odpowiedz Link Zgłoś
martha666 Re: krem do twarzy na wiosnę 24.04.09, 18:44 ziajka słoneczna emulsja dla dzieci SPF 30. ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków ziaja dla dzieci. dobre i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: krem do twarzy na wiosnę 07.06.09, 10:45 Ja odkrylam ostatnio linie Pharmaceris - krem dla niemowlat do skory atopowej z filtrem 30. Rewelacja. Mila konsystencja, szybko sie wchlania, nawilza, lekko natluszcza. Ostatnio nawet drobna wysykpa na szyi (cos potowkopodobnego po chuscianych spacerach) ustapilo w ciagu jednej nocy Odpowiedz Link Zgłoś