dzidaa 03.07.09, 10:06 ni to pajac ni to bodziak...traktować jako pidżama czy dzienne ubranko, kiedy zakłada?cie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podkrecone Re: rampersy??? 03.07.09, 10:11 a ja mam takie co małej zakładam na noc i takie na dzień tez mam Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: rampersy??? 03.07.09, 10:11 Uwielbiam rampersy! Szczególnie teraz, gdy jest tak gorąco, bo mniej przylegają do ciała niż body. Młody nosi i w dzień, i na noc, jako piżamkę - mamy kilka takich "prostszych", tzn bez wzorków, ozdób, kieszonek itp, wyjątkowo mięciutkich i tych używam jako piżamki. Bardziej "ozdobne" są na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ros-se Re: rampersy??? 03.07.09, 10:19 Dokładnie rampersy sa super szczególnie w cieplejsze dni, na noc też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
nastoletnia-mama Re: rampersy??? 04.07.09, 20:17 A co do rampersa w nocy? Przykrywacie czymś czy dziecko śpi tylko w rampersie. Wiem, że są teraz upały ale przykrywam małego jeszcze pieluszką...Czy lepiej nie? W pokoju mam dośc gorąco teraz... Ok.25 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: rampersy??? 03.07.09, 10:24 Używamy w ciągu dnia. Fajniejsze niż body do łobuzowania Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: rampersy??? 03.07.09, 10:31 zarówno jako piżama jaki i strój dzienny . teraz oczywiście w wersji letniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: rampersy??? 03.07.09, 10:35 na dzień (ładniejsze) i na noc (ciensze) Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: rampersy??? 03.07.09, 22:06 Rewelacja teraz podczas upałów, dzieć ma szerokie dość rampersy i wietrzy się. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: rampersy??? 03.07.09, 22:31 I u nas najbardziej sprawdzają się podczas upałów, w dzień i w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
silyya Re: rampersy??? 04.07.09, 13:42 Fantastyczna rzecz na upały.U nas sprawdza sie w nocy jako piżamka i w dzień zamiast bodziaka. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: rampersy??? 04.07.09, 13:44 krew mnie zalewa jak slysze slowo ''bodziak'' Odpowiedz Link Zgłoś
manaro Re: rampersy??? 04.07.09, 16:54 mnie tak samo nie znoszę bodziak, dzieć i cyc Odpowiedz Link Zgłoś
silyya Re: rampersy??? 05.07.09, 13:34 To może faktycznie powinna cię ta krew zalac?Może ciśnienie by ci trochę uszło.Wyluzuj kobieto,bo naprawdę czepiasz się rzeczy absolutnie bez znaczenia.Naprawdę nie masz nic innego do roboty oprócz wyłapywania w postach słówek,które tak strasznie cię denerwują?Czasami mam wrażenie ,że tylko po to się na tym (i innym) forum udzielasz. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: rampersy??? 04.07.09, 20:21 w ogole nie mam paskudztwo i dziecko wyglada w tym niefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: rampersy??? 05.07.09, 19:00 Rampersów nie cierpię bo się trzeba tego nazapinać podczas zmiany pieluchy. Moja młoda bryka w bodziakach, które uwielbiam (podobnie jak samo słowo -BODZIAK jak to cudnie brzmi ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidaa Re: rampersy??? 05.07.09, 21:46 moje rampersy zapinają sie tam gdzie BODZIAKI, więc nie mniej nie więcej mam zapinania Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: rampersy??? 05.07.09, 22:15 No jasne, że zapinają się w kroku jak bodziaki ale body ma 3 napki a rampers z 7. To dla mnie już za dużo. Motam się z tymi nogawkami i tylko wkurzam Odpowiedz Link Zgłoś
bubcia75 Re: rampersy??? 05.07.09, 22:26 Są też rampersy z krótkimi nogawkami, takie mają mniej zapięć. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: rampersy??? 05.07.09, 23:11 Ależ ja mam waśnie z krótkimi nogawkami (takimi do kolanka). Kupiłam 3-pak bo myślałam, że będzie to fajne ubranko na upały. No ale napy mnie dobijały Śpiochów i pajacyków tez przez te napy wcale nie używałam. Najlepszy patent dla malucha to IMO body+bawełniane spodenki. Spodenki zakłada i zdejmuje się w sekundę, body ma tylko 3 napki, porozpinane nogawki nie plączą się pod rękoma. Same zalety Odpowiedz Link Zgłoś
asia-tuska Re: rampersy??? 07.07.09, 13:39 Do nastoletnia-mama Nie przykrywaj już małej w te upały na noc jak jest w rampersie, my mamy 20 st a wy aż 5! Najwyzej 1 nocy załóż jej skarpetki jak się boisz nagłej zmiany ale bez przykrycia, a potem już bez. Mój już miesiac śpi tylko w body z krot. rekawem, wczoraj przyszly zamowione rampersy wiec posłużą do spania. Naprawdę, możesz przegżać małą. Odpowiedz Link Zgłoś