hanimulka 21.07.09, 00:51 Szukam stolika edukacyjnego i niemogę się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leneczkaz Re: Jaki polecacie stolik edukacyjny? 21.07.09, 08:16 ten jest REWELACYJNY allegro.pl/item686242255_aktywny_stoliczek_dwujezyczny_stolik_fisher_price.html (w wersji Pl oczywiście ale nie mogłam znaleźć). Zajmuje dziecko na dłuuuuuuuuuuuuuuugi czas i jest dwujęzyczny (w PL ang.-pol.) Odpowiedz Link Zgłoś
hanimulka Re: Jaki polecacie stolik edukacyjny? 21.07.09, 15:51 No własnie ja chce w polskiej wersji lub polsko angielskiej, a napisz mi jakie funkcje ma ten stolik? co uczy? jakieś liczny, kolory, inne słówka? Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Jaki polecacie stolik edukacyjny? 21.07.09, 08:18 oooo jest tu ;p : allegro.pl/item687060177_aktywny_stoliczek_dwujezyczny_stolik_fisher_price.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Jaki polecacie stolik edukacyjny? 21.07.09, 08:58 ja mojej zamówiłam taki drewniany stolik edukacyjny boikido: www.bangla.pl/dla-dzieci/zabawa/dla-niemowlat-i-malych-dzieci/interaktywne/boikido-stolik-edukacyjny-p2450.htm ma przyjsc dzisiaj albo jutro. Jest to rozwiązanie dla tych, którzy nie gustują w tych hałaśliwo-migających zabawkach dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bentley31 Re: popieram Boikido! 21.07.09, 09:14 mamy ten stolik od prawie 2 lat, teraz częściej przy nim Młoda, ale i Starsza czasami jeszcze się bawi. Też nie przepadam za hałaśliwo - mrugającymi... Jeżeli chodzi o Boikido, mamy jeszcze sporo innych zabawek i są naprawdę super! G. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: popieram Boikido! 21.07.09, 12:20 a masz moze cos takiego - interatywne centrum?: www.lapetit.pl/boikido-interaktywny-stolik-do-nauki-liczenia-18m+--o_l_2412.html Ze zdziwieniem stwierdzam, że we FR boikido jest droższe niz w PL, a przeciez boikido to marka francuska (choc, jak mnie poinformowano w jednym z polskich sklepów internetowych, mimo że marka francuska to fabrique en China), a kurs euro jest taki jak każdy widzi. www.oclio.com/centre-activites-p-4019.html Odpowiedz Link Zgłoś
hanimulka Re: popieram Boikido! 21.07.09, 14:39 Dzięki dziewczyny, ja też nie przepadam za hałaśliwymi zabawkami ale moja córcia tak zresztą szukam najchętniej takiego co nie tylko gra ale i uczy, ten Fischer Price fajny tylko cena powalająca. Bardzo mi się podoba ten allegro.pl/item692458667_bruin_stolik_edukacyjny_panel_muzyka_orkiestra.html tylko nie ma chyba w polskiej wersji językowej bo nie mogę znaleść, może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: popieram Boikido! 21.07.09, 14:56 No dla mojego dziecko też musi grać, śpiewać i tańczyć a drewniane zabawki służą do walenia o ziemię Drogi ten FP. W sklepie to wogóle masakra -ok 400zł!!! Ale nie kupuj angielskiego całego. Ja popełniłam ten błąd i teraz kupuję drugi. Mały już powtarza jak papuga różne 'słowa' i myślę, że my się tylko w główce miesza narazie. Naukę języka można przełożyć na rok następny albo i dalej... A. I to jest jedna z tych rzeczy w które warto zainwestować. Młody godiznami przy niej stoi i majstruje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: popieram Boikido! 21.07.09, 16:57 A może jednak angielski.. Po tym artykule już sama nie wiem ;p news.yahoo.com/s/ap/us_med_healthbeat_bilingual_tots Odpowiedz Link Zgłoś
hanimulka Re: popieram Boikido! 21.07.09, 19:13 ha! pewnie masz rację, nie będzie miała takich problemów jak ja dziś - po angielsku znam może 2 słowa hehe Odpowiedz Link Zgłoś