Dodaj do ulubionych

a co na urodziny?

26.01.11, 17:19
miesiąc urodzin naszych 4-latków juz za chwile sie zaczyna.
A pomysłów na prezenty brak. Wszyscy sie pytaja co na prezent a ja nie mam pojęcia.
Obserwuj wątek
    • thaigirl Re: a co na urodziny? 27.01.11, 16:21
      U nas już jest tyle zabawek, że najchetniej powiedziałabym: dres, albo pidżama.
      No tylko jak tu sie cieszyć z dresiku???
      Pojęcia nie mam co na prezent. Na szcęście mam jeszcze miesiąc, bo Jaś z końca lutego.
    • irima2 Re: a co na urodziny? 14.02.11, 09:42
      U nas od gwiazdki króluje Lego. Maksiu nie bawi się niczym innym. Na urodziny dostał zestaw policyjny i najchetniej by się bawił całą noc smile
    • reninka72 Re: a co na urodziny? 16.02.11, 15:01
      Hanka dostala od nas puzzle 100-elementowe i zestaw malego lekarza. Oba prezenty trafione.
    • rengur Re: a co na urodziny? 16.02.11, 18:40
      Moje dziecko jest "inne" baaardzo cieszy się z ubrań (i mam nadzieję że prezenty pójdą w tym kierunku bo zabawki to u nas raczej leżą w kącie). Na urodziny zażyczyła sobie chomika ZhuZhu i nawet jak ktoś ją pyta to twierdzi że chce tylko chomika, nic więcej wink
    • niuta_s Re: a co na urodziny? 07.03.11, 10:36
      moja Basia dostała strój na bal do przedszkola - kupiłam jej oryginalny strój myszki Minnnie, kupiłam rozmiar większy, więc i w przyszłym roku będzie dobry (mamy teraz średnio 1 raz w tygodniu urządzany bal w domu big_grin)
      dziadki się zrzuciły i kupili jej przenośne DVD takie do samochodu - fajna sprawa, ona z tym chodzi non stop i jak twierdzi ma swój mały komputerek dla średniaków big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka