28.10.15, 08:11
Macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może już coś wiecie/ lub wcale nie chcecie wiedzieć?
Ja mam pierwszego syna, teraz liczyłam na córeczkę. Jednak wczoraj byłam u gina na kontroli w związku z moimi plamieniami, okazało się że wszystko już jest ok, a przy okazji podczas usg pokazało się coś między nogami;p Tak więc raczej będzie drugi chłopiec, będziemy potwierdzać na kolejnej wizycie. Żegnajcie sukieneczki i opaseczki;p
Obserwuj wątek
    • kiecha3 Re: Płeć 28.10.15, 09:21
      ja czuję chłopaka.. a co będzie się okaże.... big_grin

w pierwszej ciąży na USG genetycznym superspecjalista dawał 70% na chłopaka... jest córka, więc masz jeszcze sporo szans na cipkę...
      • incepcja Re: Płeć 28.10.15, 15:21
        Intuicja mi podpowiada, że będzie trzecia dziewczynka. Za pierwszym i drugim razem bardzo ale to bardzo chciałam chłopca, mam dziewczynki. Więc teraz się już pogodziłam z faktem, że tym razem będzie to samo.... Chociaż smutno mi sad
        Ps. Nie to żebym dziewczynkę mniej kochała! Wychowam jak swoje smile))
    • aguczi82 Re: Płeć 28.10.15, 15:40
      Ja chcę na chłopaka, nawet imię już mam smile ale coś mnie się wydaje że będzie dziewczyna
      • asia261 Re: Płeć 28.10.15, 16:01
        Ja chce dziewczynkę. Po cichu na to liczę, czuje się inaczej w tej ciazy, gorzej, i na dodatek mam jakieś wypryski na twarzy i mdłości. Musi być girl, choć syn chce brata smile
        • kawanasniadanie Re: Płeć 28.10.15, 16:46
          Mi bez roznicy bo to 1 dziecko wiec aby zdowe chociaz siostra ciagle mi wmawia ze bedzie dziewczynka
          • kiecha3 Re: Płeć 29.10.15, 09:09
            he he he... ja znów w pierwszej ciąży prawie bezobjawowo.... i jest babka...
            a teraz i mdłości i słabość i nerwowość... ciekawe co będzie tym razem wink
    • adynka Re: Płeć 29.10.15, 13:19
      To moje pierwsze dziecko wiec przeczucia nie mam smile Bardzo chciała bym dziewczynke ale jak nie teraz to może później smile W 12 tyg bylam na usg i pytałam kiedy plec ale u nas powiedzą dopiero w 20 tyg hehe musze poczekać do 15 grudnia!!!
    • kubusiowe_pole Re: Płeć 03.12.15, 19:27
      ja dziś 16tydz i na usg wyszło, że na 90% dziewczynka. Mam pierwszego chłopca więc będzie parka smile
      • kiecha3 Re: Płeć 03.12.15, 19:44
        FORUM przeniesione tu:

Majóweczki 2016

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka