Dodaj do ulubionych

Mamy Mikołajów

21.11.04, 15:08
Pozdrawiam wszystkie mamy Mikołajów! Może chciałybyście opisać jaki jest wasz
MIkołaj.
Obserwuj wątek
    • maggs1 Re: Mamy Mikołajów 22.11.04, 15:49
      czesc jestem Madzia a moj Mikołaj jutro skończy 9 miesięcy. To imię wybralismy
      ze 3 lata temu, jest najpiękniejsze. Nasz niunio to straszny urwis, jest
      niejadkiem, poza tym strasznie kochany. Mam nadzieję, że w związku ze
      zbliżającymi się Mikołajkami wątek mikołajowy sie rozwinie.Pozdrawiamy. A jak
      tam Twoj Mikołaj mamomikołaja6?
      • mamamikolaja6 Re: Mamy Mikołajów 22.11.04, 21:31
        Hej miło że odpisałaś. Mój Mikołaj jest dlatego że 6.12.2001r. zrobiliśmy
        pierwsze usg i okazało się że to chłopczyk. Nie mógł mieć innego imienia. teraz
        ma 2 lata i 8 miesiący. Uwielbia śpiewać i tańczyć. Muzyka zawsze nam
        towarzyszy. Ale też rozrabia i jest WIELKIM niejadkiem. Pozdrawiam ciebie i
        synka.
        • agu100 Re: Mamy Mikołajów 24.11.04, 20:04
          Cześć.
          Mój Mikołaj kończy właśnie 8 miesiąc. Jeszcze kilka dni i będzie obchodził
          swoje pierwsze imieniny smile Czy miałyście wątpliwości, co do daty imienin? 6
          grudnia to te najbardziej popularne, ale są jeszcze np. w kwietniu. My nie
          mieliśmy wątpliwości. O tym dniu każdy wie i pamięta.
          Pozdrawiam gorąco.
          A oto mój Mikołaj:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=17479104&a=17479104
          • agu100 Re: Mamy Mikołajów 24.11.04, 21:44
            Przepraszam. Musiałam nauczyć się dołączać link do zdjęć smile (mam nadzieję,że
            się uda)

Mój Mikołaj
            • syla33 Re: Mamy Mikołajów 24.11.04, 22:05
              Hej,
              ja tez jestem mama Mikolaja, ktory juz za dwa miesiace skonczy 7 lat. I tak jak
              wasze Mikolaje tez byl niejadkiem (pisze byl bo to sie zmienilo gdy poszedl do
              przedszkola). imieniny rowniez obchodzimy 6 grudnia i ciagle slyszymy "Ale cie
              rodzice zrobili, bedziesz dostawal tylko jeden prezent". A imie wybralam ja.
              Pozdrawiam
              Sylwia
              • maggs1 Re: Mamy Mikołajów 25.11.04, 11:03
                Nasz skarb tez bedzie obchodzil imieninki 6 grudnia, wlasnie dlatego, ze kazdy
                bedzie o tym pamietal. nawet gdybysmy ustalili date na kwiecien(jak wlasciwie
                wg daty powinno byc), to i tak kazdy by myslal, ze imieniny ma w mikolajki. A
                prezenty od nas - rodzicow dostanie conajmniej 2. Mam nadzieje, ze moj Mikolaj
                tez wyrosnie z niejedzenia. serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy i Mikolajow
                rowniez pa
                • agu100 Re: Mamy Mikołajów 29.11.04, 15:58
                  Hej. Jak sie mają Mikołaje i ich mamy? My wczoraj znaleźliśmy szóstego ząbka.
                  Teraz sa trzy na górze i trzy na dole. Początkowo myślałam, że zęby wychodzą
                  parami, ale u mojego synalcia ta teoria się nie sprawdza.
                  Pozdrawiamy gorąco.
    • mgosz Re: Mamy Mikołajów 29.11.04, 16:54
      haj,
      Ja tez mam na imie Madziasmile)) i mam strasznego lobuziaka Mikolaja (zaczety 17
      mies.), imieniny obchodzimy we wrzesniu, bo moj maz stwierdzil, ze zgodzi sie
      na Mikolaja podwarunkiem, ze jest inny niz grudniowy (sam ma imieniny i
      urodziny dzien po dniu).
      Chyba jest wyjatkiem, bo uwielbia jesc (2 razy w nocy budzi sie na jedzenie)
      niestety jego dieta jest bardzo scisla, poniewaz jest strasznym alergikiemsad((
      mamy nadzie ze szybko z tego wyrosniewink
      pozdrawiam
      Magda
      • maggs1 Re: Mamy Mikołajów 30.11.04, 12:21
        hej co u was? moj synek ma od 2 miesiecy 2 zabki na dole, a dalszych ani widu,
        ani slychu (ma 9 miesięcy).czy to normalne? Kupilam mu skarpetki z absem bo
        zaczyna dreptac, i mamy teraz ubaw z oprowadzaniem. moze na swieta zacznie sam
        chodzic? Musze się wybrac po zakupy mikołajkowe. Pozdrawiam Madzia I Mikołaj
        (22.02.2004)
        • gania76 Re: Mamy Mikołajów 01.12.04, 15:33
          Hej,
          ja mam na imię Ania, a mój Mikołaj w swoje imieniny skończy 16 miesięcy. Jest
          strasznym niejadkiem, a do tego alergikiem. Ale poza tym to kochane,
          uśmiechnięte, wesołe dziecko!
          Pozdrawiam wszystkie mamy Mikołajów,
          Ania
          PS Maggs1, mój Mikołaj też miał ząbki na górze dopiero 2 miesiące po tych na
          dole. Cierpliwości!
          • olaborkowska Re: Mamy Mikołajów 03.04.05, 20:28
            Mam na imię Ola. Mój Mikołaj skończy w październiku 7 lat. Też jest alergikiem,
            ale nigdy nie było problemu z jedzeniem. Imię takie, bo to było jedyne, jakie
            odpowiadało i mnie i mężowi. Miał być Julką i dopiero w szpitalu ustalaliśmy z
            mężem, jak będzie miał na imię.
            • arla5 Re: Mamy Mikołajów 05.04.05, 23:29
              moj Miki ma 16 miesiecy,jest bardzo pogodnym dzieckiem!od urodzenia nie
              chorowal i uwielbia jesc!!!!jest bardzo kochany, choc oczywiscie potrafi juz
              pokazac swoje foszki...
              pozdrawiam Arleta -mama Mikolajka
              • mama26 Re: Mamy Mikołajów 12.04.05, 10:24
                Mój Mikołaj 3 latka jest też niejadkiem, też alergikiem, uwielbia muzykę i
                taniec, uwielbia się śmiać i jest bardzo kochany
                Pozdrowienia dla Mikołajowych Mamuś i Tatusiów
    • karynk zdrobnienie imienia 06.04.05, 13:07
      powiedzcie mamy, jak zdrobniale wolacie na swoich chlopakow. mam na mysli
      zdrobnienie imienia a nie inne pieszczotliwe formy. ja na swojego Mikołaja
      dopiero czekam...
      • mama26 Re: zdrobnienie imienia 12.04.05, 10:18
        my wołamy Mikuś, Miki, Milek, Miciek
        tak naprawdę to jakoś samo tak wychodzi spontanicznie
        Kiedy na świecie pojawi się Twój Mikołaj ?
        Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka