andzia252 17.02.05, 23:09 Czy brałyście ten lek w ciąży?Dzisiaj właśnie lekarz mi to zapisał,a w ulotce pisze,że nie należy go brać w ciąży. Ania z kruszynką (13tc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: Hydroxyzinum 17.02.05, 23:19 nie wiem na co to jest, ale na ulotce do luteiny tez jest informacja, że nie należy stosować podczas ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Hydroxyzinum 18.02.05, 08:35 ja mam to zalecone to znaczy syrop o tej nazwie on ma działanie uspakajające przy wymiotach tak mi powiedział lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: Hydroxyzinum 18.02.05, 11:34 hydroxizinum to lek o działaniu uspokajającym, przeciwlekowym, i m.in. p/wymiotnym. uważaj bo mozesz po nim byc "lekko" skołowana i senna. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Hydroxyzinum 18.02.05, 11:40 No tak to lek na uspokojenie. Nic mnie nie dziwi ze to dają, jak w szpitalu szpikują relanium kobitki w ciąży(((. Mój lekarz na całe szczescie jest przeciwnikiem wszelkich lekartsw w ciży, daltego też go wybrałam. Moze skonsultuj sie z jeszcze jakim s lekarzem odnośnie tej Hydroxiziny, fakt jest to najsłabsze lekarstwo jakie moze byc z uspokajaczy Odpowiedz Link Zgłoś
andzia252 Re: Hydroxyzinum 18.02.05, 13:21 dodam jeszcze,że miałam i nadal mam bóle brzucha,często też czuję jakby mi tam wszystko w środku puchło i uwierało,wtedy brzuch się robi twardy.Oprócz Nospy mam właśnie to zażywać. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Hydroxyzinum 18.02.05, 19:47 To jest lek, który mój synek brał już w wieku niemowlęcym (miał działać uspokajająco i przeciwalergicznie). Ale lepiej to skonsultować... Odpowiedz Link Zgłoś