lolo09 31.03.05, 14:18 takiego porodu zycze kazdej z nas koniecznie z głosnikami danielfairbanks.pseconds.com/jude.htm sliczny )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo09 Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 31.03.05, 14:19 danielfairbanks.pseconds.com/jude.htm Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 31.03.05, 14:31 Tyle osób przy porodzie...nie wiem...dzieci...jakoś tak dziwnie,choć z pewnością pieknie,no i tylko 3 godzinki Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 31.03.05, 14:35 Piekne,ale zaraz bedzie duzo postow ze okropne!!Widziała juz ten filimk na innym forum i wiem ze niektore dziewczyny były oburzone!!Mi sie bardzo podoba!! Porod byl chyba w domu!!!Super! pozdrawiam! Romi-Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 31.03.05, 15:52 Filmik jest ok. Dobrze, ze tak ladnie to wszystko wygladalo i tak szybko. Jednak nie wiem czy chcialabym zeby tyle osob bylo wokol mnie i jeszcze mlodsze dzieci... Nie pamietam tytutlu miesiecznika, ktory widzialam jakies 2 tyg temu w kiosku - miesiecy czy cos takiego....o i dla kobiet w ciazy i byly tam rowniez zdjecia z porodu domowego. Musze szczerze powiedziec, ze byly dosc...odwazne, zeby je pokazac. Zdjceia robione entralnie ciezarniej w pozycji kucajacej, cala gla, maz ja podtrzymwyal...miska, reczniki...nie wiem jakos tak nie bardzo mi sie to podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 01.04.05, 10:23 To nie filmik tylko zdjęcia. Chciałabym obejrzeć prawdziwy film z dźwiękiem naturalnego bólu i cierpienia. Po takim filmie mogłoby mi być już tylko łatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 01.04.05, 10:31 no nie wiem czy łatwiej ja jak rodziłam nie wydawałam z siebie okrzykow,skupiałam sie bardziej na oddychaniu,ale jak słyszałam "ryczące " kobiety w innych salach to ciarki mi przechodziły po plecach i wpadałam w panike oczywiście za nim nie zobaczyłam o co chodzi )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 do oliwe 01.04.05, 10:49 wejdz na forum ciaza i porod ti wpisz w wyszukiwarke filmy z porodu tam bedzie link do 3 porodow (naturalnego, cesarki i w wodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: do lolo09 01.04.05, 11:30 Właśnie ściągam - wielkie dzięki!!! lilypie.com/days/050619/0/0/1/+1" gg 1798510 Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: do lolo09 01.04.05, 12:41 mam co chciałam jestem zdruzgotana .......... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: do lolo09 01.04.05, 22:03 pomysl sobie ze u ciebie bedzie krotko i przyjemnie grunt to dobre nastawienie ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga5 Re: filmik z porodu- sliczny od majowek 01.04.05, 11:06 filmik ładny... ja jednak wolałabym żeby było mniej ludzi (i taki mam plan - intymnie - tylko ja, mąż i położna) i nie zdecydowałabym się na poród przy dzieciach. To dla nich może być niezrozumiałe i traumatyczne przeżycie, tak przynajmniej wypowiadała się ostatnio jakas pani psycholog w mieście kobiet na tvn style. Najważniejsze, żeby każda rodziła w takich warunkach, jakie jej najbardziej odpowiadają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 dla mnie cudo :)) 01.04.05, 12:01 piekne zdjęcia, cudowna atmosfera, radość... popłakałam się Odpowiedz Link Zgłoś