Dodaj do ulubionych

Co u ma.dzi?

06.05.05, 16:32
Czy nie wiecie co u ma.dzi?
Pewnie jest jeszcze w szpitalu.
Trzymajmy za Nią kciuki!!!
Obserwuj wątek
    • aisza24 Re: Co u ma.dzi? 06.05.05, 17:13

• agusiakrz Re: Co u ma.dzi? 07.05.05, 13:16
      Powodzienia Kochana Trzymkaj się!!!
    • star242 Re: Co u ma.dzi? 07.05.05, 14:07
      I ja o Tobie myślę kochana,życzę duuuużo siły i cierpliwości,sciskam mocno
    • mloda25 Re: Co u ma.dzi? 07.05.05, 14:49
      Trzymaj sie madzia, jestesmy z toba.
      • smeagoul Re: Co u ma.dzi? 09.05.05, 11:19
        Ja również trzymam kciuki za ma.dzię!! Trzymaj się dziewczyno!!!smile
    • ma.dzia Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 19:15
      Dzis wrocilam ze szpitala. Przez 7 dni mialam prowokacje do wywolania porodu
      ale dopiero wczoraj sie udalo. Wczoraj o godzinie 15:00 w 22 tygodniu ciazy
      urodzilam martwa coreczke. Juz tydzien temu usg wykazalo,ze ciaza jest martwa
      ale i tak musialam urodzic. To byl koszmar,ktory juz sie skonczyl. Czuje
      niewypowiedziana ulge. Jestem w domu z rodzina i to jest najwazniejsze. Mam
      nadzieje,ze wroce do normalnego zycia i uda mi sie jakos zapelnic ta pustke.
      Dziekuje za wsparcie, pozdrawiam.
      • mloda25 Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 19:41
        Madzia tak mi przykro, to naprawde musialo byc bardzo straszne przezycie.Ale
        wierze ze szybko wrocisz do normalnego zycia,dobrze ze jestes teraz z
        rodzina.Nawet nie wiem co ci powiedziec,chyba zadne slowa nie oddadza tego co
        chcialabym ci zyczyc.Jestem z toba,modlilam sie za ciebie i twojego aniolka,
        mam nadzieje ze wkrotce jak bedziesz na to gotowa znowu bedziesz w ciazy i tym
        razem bedzie wszystko w porzadku i urodzisz zdrowego dzidziusia, czego z calego
        serca ci zycze.Trzymaj sie madzia.
        • aniapatryk Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 19:58
          Madzia to faktycznie koszmar sad, nie mialam pojecia ze to musi byc normalnie jak
          poródsad. Bardzo ci współczuje i jednoczesnie wspieram duchowo, abys szybko mogła
          dojść do siebie. Życze ci wszystkiego najlepszego, szybkiej rekonwalescencji,i
          jak bedzie to tylko mozliwe zajscia w ciąze i urodzenia zdrowiutkiego dzidziusia
    • majka.majka Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 20:45
      Żadne słowa nie wyrażą jak jest mi przykro. Trzymaj się cieplutko i na pewno
      niedługo urodzisz zdrową dzidzię.
      Pozdrawiam
      • asmi7 Re: Co u ma.dzi? 14.05.05, 12:47
        Ma.dziu, dobrze, że już najgorsze za Tobą, że jesteś już w domu.
        Martwiłam sie o Ciebie...

Pozdrawiam majowo, M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka