asmi7 06.05.05, 16:32 Czy nie wiecie co u ma.dzi? Pewnie jest jeszcze w szpitalu. Trzymajmy za Nią kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
star242 Re: Co u ma.dzi? 07.05.05, 14:07 I ja o Tobie myślę kochana,życzę duuuużo siły i cierpliwości,sciskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Co u ma.dzi? 09.05.05, 11:19 Ja również trzymam kciuki za ma.dzię!! Trzymaj się dziewczyno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 19:15 Dzis wrocilam ze szpitala. Przez 7 dni mialam prowokacje do wywolania porodu ale dopiero wczoraj sie udalo. Wczoraj o godzinie 15:00 w 22 tygodniu ciazy urodzilam martwa coreczke. Juz tydzien temu usg wykazalo,ze ciaza jest martwa ale i tak musialam urodzic. To byl koszmar,ktory juz sie skonczyl. Czuje niewypowiedziana ulge. Jestem w domu z rodzina i to jest najwazniejsze. Mam nadzieje,ze wroce do normalnego zycia i uda mi sie jakos zapelnic ta pustke. Dziekuje za wsparcie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda25 Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 19:41 Madzia tak mi przykro, to naprawde musialo byc bardzo straszne przezycie.Ale wierze ze szybko wrocisz do normalnego zycia,dobrze ze jestes teraz z rodzina.Nawet nie wiem co ci powiedziec,chyba zadne slowa nie oddadza tego co chcialabym ci zyczyc.Jestem z toba,modlilam sie za ciebie i twojego aniolka, mam nadzieje ze wkrotce jak bedziesz na to gotowa znowu bedziesz w ciazy i tym razem bedzie wszystko w porzadku i urodzisz zdrowego dzidziusia, czego z calego serca ci zycze.Trzymaj sie madzia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 19:58 Madzia to faktycznie koszmar , nie mialam pojecia ze to musi byc normalnie jak poród. Bardzo ci współczuje i jednoczesnie wspieram duchowo, abys szybko mogła dojść do siebie. Życze ci wszystkiego najlepszego, szybkiej rekonwalescencji,i jak bedzie to tylko mozliwe zajscia w ciąze i urodzenia zdrowiutkiego dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: Co u ma.dzi? 13.05.05, 20:45 Żadne słowa nie wyrażą jak jest mi przykro. Trzymaj się cieplutko i na pewno niedługo urodzisz zdrową dzidzię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: Co u ma.dzi? 14.05.05, 12:47 Ma.dziu, dobrze, że już najgorsze za Tobą, że jesteś już w domu. Martwiłam sie o Ciebie... Pozdrawiam majowo, M. Odpowiedz Link Zgłoś