ewucha28 11.05.05, 17:32 jeśli dobrze zrozumialam post w wątku "ciąża donoszona " to Aga urodzila wczoraj coreczke Alicje))))))) MOJE GRATULACJE TRZYMAJCIE SIE DZIEWCZYNY))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewucha28 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 17:37 Aga urodziła córeczkę, ma prawie 3,5kg i 53 cm.-to info z foum Agi)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka77 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 21:15 Podziwu godna precyzja!!!! Ledwo ciąża donoszona, a tu myk - i już dzidzia na świecie. Przynajmniej się Aga nie denerwowała, ile jeszcze musi czekać (np. na poród w 42tc.) Życzę obu dużo zdrówka i czekamy na bezpośrednią relację jak będzie miała czas i siłę dojść do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Gratulacje!! 12.05.05, 14:40 No to teraz się posypią kolejne pomyślne wiadomości) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 19:02 Gratulujemy serdecznie, ale to nie pierwsze narodziny u czerwcówek... Pierwszy urodził się Bartuś jeszcze w kwietniu Nick jego mamusi to Olina77. Nie mniej jednak bardzo się wszystkie cieszymy - no, teraz to się posypie... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 20:44 ale jajka! no to super! pozdrowionka, gratulacja i wszytskiego naj naj naj... czyli juz zaczynamy ma sie rozumiec??? heh, ale zlecialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
maral97 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 21:19 Gratulacje!!! Niech się DZidzia zdrowo chowa a Mamusia wraca szybko do pełni sił Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 21:43 no to pięknie!!!GRATULUJEMY serdecznie.Zyczymy zdrówka.I szybko wracaj do nas i opowiedaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 GRATULACJE DLA AGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 21:44 oto co podano na jej forum Wesoły nam dzień dziś nastał )) Aga urodziła trzecią córeczkę, ma prawie 3,5 kg i 53 cm. gratulacje, no i jak bedziesz miala chwilke to napisz jak bylo rosnij zdrowo alusia ))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: GRATULACJE DLA AGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 21:50 dolaczam sie z gratulacjmi hihi ciekawe ktora z nas nastepna Odpowiedz Link Zgłoś
marzena70 Re: GRATULACJE DLA AGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.05.05, 22:00 ja chcę być następna co prawda lekarz wyznaczył mi termin an 6 czerwca, ale wolałabym szybciej Gratulacje dla mamy Agi i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 11.05.05, 23:20 Gratulacje dla Agi i Alicji - dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
evelina28 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 06:28 To i ja dołączam z gratulacjami dla Agi i Jej Córeczki. Nooooooooo ,dziewczyny to teraz się zacznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strzala04 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 08:43 Ojej naprawdę!? To już się zaczyna? Czy to Aga.blues powiła? Strasznie się cieszę, że tal dobrze się zaczyna) GRATULACJE wAM OBOJGU!!! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_oli Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 09:15 Ja również serdecznie gratuluję i pozdrawiam cieplutko. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 09:33 Serdeczne gratulacje dla agi i jej Alusi! To ktora nastepna? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 10:47 Tak bym chciała na świeżo usłyszeć jak było. Kiedy Aga do nas dotrze pewnie zatrą się jej złe wspomnienia. Wielkie gratulacje w każdym razie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 11:00 To nius dnia! Gratulacje dziewczyny i wszystkiego najlepszego! Ja jeszcze musze poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 11:39 Też się przyłączam do gratulacji!!! Wszystkiego najlepszego dla Agi i dzidzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 11:50 Wow....ale super!!! Strasznie sie ciesze...az sie wzruszylam. bardzo gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego. Kurcze, niezle...to sie juz zaczelo...my mamy jeszcze troche czasu przed soba. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga5 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 12:30 gratulacje!!!! Jak super, tak tak, teraz sie posypie. Zazdroszcze bardzo, tez bym chciala juz miec swoja corcie przy sobie, ale jeszcze troche przyjdzie poczekac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 swieze info z forum agi 12.05.05, 12:41 oto tresc info: Przed chwilą rozmawiałam z Agą. Dziękuje wszystkim za życzenia. Mała Ala dostała 10 punktów, ssie jak najęta. Odpoczywają na razie w szpitalu, i wiecie co ????????? mialysmy ten sam suwaczek i ja jednak chyba tez juz bym chciala )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila785 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 14:52 to takie piekne usłyszec takie wieści...gratuluję i az sama jestem z tego powodu dziwnie radosna))))))))))))))))))))))))))))))) oby tak kazda mama mogła sie doczekać takiej chwili...mi zostało 19 dni więc tez sobie czekam kazdego dnia...że może to już? pozdrawiam kamila Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 15:17 Dziewczyny moze warto między soba jakies nr. tel. podać to zawsze jadna druga zawiadomi,ja sie troche niepokoje romilką,miala byc 8 w domu a nie wrocila po majowce,nie odzywa sie no i sie zastanawiam czy zabalowala u rodzicow czy na porodowce wyladowala,tylko ze u niej to troche wczesnie bo ma termin na koniec czerwca.Pisalam do niej na gg,ale cisza,terasz zaluje ze nie wzielam od niej wczesniej nr. tel. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka77 Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 15:51 Ja też się trochę niepokoję, bo takie długie przerwy jej się dotąd nie zdarzały. Miejmy nadzieję, że niedługo odezwie się, co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: No to mamy pierwsze narodziny;-))) 12.05.05, 16:31 Masz rację! Rzeczywiście ostatnio nie widuję tu Romilki. Mamy taki sam termin i do tej pory szłyśmy łeb w łeb. Ojej....zmartwiłam się! Oj....napewno jest wszystko ok, może po prostu nie ma czasu na klikanie, może wpadła w szał zakupów. Nic jej nie jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 moze jutro wyjda 12.05.05, 21:54 i kolejne wiesci z agi forum Aga dochodzi powoli do formy, a Alicja ma żółtaczkę. W optymistycznej wersji jutro wyjdą ze szpitala, ale wszystko zależy od żółtaczki )) oby )))))))))))))))))) a faktycznie romilke zawsze bylo widac mam tylko nadzieje ze jakby sie cos zlego dzialo to juz bysmy wiedzialy, wiec na pewno wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 są juz w domciu!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 13:35 no to teraz czekamy cierpliwie na relacje. ale ci dobrze aga ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: są juz w domciu!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 13:37 Czekamy czekamy) Super!! Odpowiedz Link Zgłoś