Dodaj do ulubionych

Jasna Strona Mocy

13.06.05, 10:26
Cześć dziewczyny! Jakaś dziwna MOC mnie opanowała smile od kilku dnia mam
takiego powera, że nie wiem, co robić z tą energią! W pracy nadrobiłam
zaległości z ponad roku, zrobiłam porządki w papierach, nawet w biurku
posprzątałam i w ogóle w całym moim pokoju, w domu "odgruzowałam" pokój
przeznaczony dla dziecka (układanie papierów z 5 lat zrzucacanych na kupę,
faktury z budowy, PITy, gazety, śmieci, książki, szpragały ze studiów, jakieś
komputerowe graty męża, prezenty ślubne, zepsute sprzęty itp. itd.) - jest
już pusty i czeka na swojego małego lokatora. Poza tym zrobiłam pranie,
prasowanie, sprzątanie, upiekłam ciasto... Zasuwałam jak mały samochodzik, az
mam dziś zakwasy w nogach! Ale czułam się rewelacyjne, czułam, że moge góry
przenosić! A jak u Was z kondycją i siłami witalnymi?
Obserwuj wątek
    • margolcia23 Re: Jasna Strona Mocy 13.06.05, 10:39
      u mnie jest podobnie i bardzo dobrze ze rozpiera mnie energia, bo wlasnie mam
      przed soba ostatnie egzaminy i szykuje sie do obrony pracy magisterskiej. a jak
      nie chce mi sie uczyc to robie porzadki w szaflach i szufladach, do ktorych nie
      zagladalam ze dwa lata. przynajmniej jak dzidzia bedzie juz na swiecie nie
      trzeba bedzie tracic czasu na takie rzeczy jak sprzatanie i caly swoj czas
      poswiecic jej.
      pozdrawiam
      • budzik11 Re: Jasna Strona Mocy 13.06.05, 10:58
        W czasie studiów moje ówczesne mieszkanie nie było nigdy tak wysprzątane jak
        podczas sesji smile Zawsze znalazło się coś ważniejszego niż nauka, nie mogłam się
        w ogóle skupić jak wiedziałam, że w szafce czy szufladzie są okruszki a w
        szafie na ubrania nieład smile))
        • naturella Re: Jasna Strona Mocy 13.06.05, 11:41
          U mnie średnio. Pracuję 10 godzin przy kompie, codziennie. Z dojazdami robi się
          11-12 godzin. Po powrocie do dom,u jestem padnięta, czasem nie mam siły na nic,
          tylko na zjedzenie czegoś, obejrzenie filmu i spanie. W weekend nadrabiam
          troszkę, sprzątamy z mężem, robimy zakupy itp - ale to w niedzielę, bo w sobotę
          po prostu jestem zbyt zmęczona po całym tygodniu.
          • budzik11 Re: Jasna Strona Mocy 13.06.05, 12:06
            No właśnie o to chodzi, że u mnie do tej pory tez tak było - po pracy padałam
            jak betka, w weekend nic mi się nie chciało robić, do podstawowego jakiegoś
            zadbania o dom musiałam się zmuszać. A teraz po prostu super-power! Mam
            nadzieję, że mi to szybko nie minie. Dziewcyzny, życzę Wam z całego serca
            takiego samopoczucia, dużo zdrowia i siły, dużo usmiechu i pięknej, słonecznej
            pogody, bo chce się żyć smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka