rzasia 22.06.05, 13:22 Już jutro. Czy szykujecie coś dla brzuszkowych tatusiów , nawet jak zapomnieli o Dniu Matki? Inaczej sprawa się ma ,gdy są już jakieś dzieciaczki na świecie, bo to ich zadanie, ale co z tatusiami oczekującymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: Dzień Ojca. 22.06.05, 13:38 Mikołaj jeszcze sam nie robi prezentów(18mc).Ja tradycyjnie kupuje słodycze bo mąż je uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Dzień Ojca. 22.06.05, 14:28 Kupiłam maluteńkie body w H&M białe z napisem "I love dad", gdzie zamiast "love" jest czerwone serduszko)) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi55 Re: Dzień Ojca. 22.06.05, 14:40 Świetny pomysł z tym body!!!!! Rewelacja!!! Tatuś napewno się ucieszy. Ja jeszcez o tym nie myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: Dzień Ojca. 22.06.05, 17:45 ja się zastanawiam... chciałam kupić jakąś książeczkę o pielęgnacji dzidziusia czy o ojcostwie, bardziej psychologiczną... ale nie wiem... tatuś zapomniał o dniu mamusi... niestety, więc nie wiem czy się wyhylać ... Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: Dzień Ojca. 22.06.05, 22:09 A ja może będe okrutna ale nic nie kupie bo na Dzień Matki mój męzulek tez zapomniał buuuuu.... a może mi przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Dzień Ojca. 22.06.05, 23:44 Musimy jeszcze pamiętać o naszych tatusiach, bo z tego wszystkiego to już zapomniałam, że to dzień ojca, a nie męża. A jeśli chodzi o "zapomniany" dzień matki to myślę, że nie ma co się obrażać, bo mężczyźni to duuuże dzieci (powinni właściwie świętować 1czerwca) i im się ciągle coś zapomina, szczególnie jak nam zależy. I, że może za którymś razem zrobi im się głupio, może zadbają o to jak dzieci będą na świecie....? Może... Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Dzień Ojca. 23.06.05, 09:10 Mojemu się zrobiło głupio. Wzruszył sie tym body prawie do łez, po czym wygęgał, że przecież on ZAPOMNIAŁ o dniu mamy - ale że poprawi się w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Dzień Ojca. 23.06.05, 09:14 no i o to chodziło, żeby zrobić przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: Dzień Ojca. 23.06.05, 10:39 wypróbuje tą sama taktykę co naturella pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Dzień Ojca. 23.06.05, 22:48 Byliśmy dziś u mojego taty i teścia z życzeniami. Wszędzie było miło i przyjemnie. Lody z truskawkami, słodycze, kawka (pewnie nie zasnę). Jak wróciłam dopiero zrobiłam sobie dobrze. Zjadłam dwa wielkie śledzie, dwa ogórki kiszone, dwie kromki chleba z szynką i stos oliwek. No i teraz jestem najedzona. Odpowiedz Link Zgłoś