iva30 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 05.07.05, 21:03 Bardzo chętnie poczytam, więc jeśli można to poproszę. Mój adres: ewabronowicz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
octavija Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 08.07.05, 18:17 jesli mozna to ja rowniez poprosze o skrypt na mail octavija@magma-net.pl wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
juska77 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 08.07.05, 21:00 Będe bardzo wdzięczna jeśli prześlesz mi ten skrypt. Termin porodu mam na 23 września więc bardzo chętnie poczytam co doświadczona osoba radzi na temat opieki nad dzidziusiem i karmienia piersią. Mój adres to juska77@gazeta.pl. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 08.07.05, 21:25 Ja też, jeśli można, poproszę alfa466@wp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonam27 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 09.07.05, 19:36 Czy ja także mogę prosic o ten skrypt... Wiedzy nigdy za wiele. Dzieki.. Odpowiedz Link Zgłoś
annmar Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 10.07.05, 12:03 Czy ja też mogę prosić o przesłanie na adres: asienczak@zabki.net.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolk Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 10.07.05, 17:06 Jeżeli wysyłka jest jeszcze aktualna - to poproszę bardzo: wiolk@op.pl Z góry - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
chelis Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 10.07.05, 17:48 Dawno mnie nie było na necie, więc dopiero teraz proszę jeśli to aktualne o przysłanie tego fajnego skryptu na adres berato@wp.pl - kikę albo którąś z dziewczyn, które już dostały Z góry serdeczne dzięki !! Chelis Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 10.07.05, 22:16 Witam, jeśli aktualne to ja też poproszę. Pozdrawiam karynk kasia_ryn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 11.07.05, 08:24 tutaj skończyłam, następna seria - proszę dopisywac się pod spodem... a swoją droga.... wszystkie jesteście wrześniówkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.sawicka Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 11.07.05, 10:33 Ja też bardzo poproszę, i z góry wielkie dzieki monika.sawicka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tessi5 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 29.07.05, 13:34 Ja tez poprosze o ten skrypt Pozdrawiam. tessi5@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
awojno Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 21.08.05, 14:01 Ja też poproszę o skrypt na adres annawd@wp.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
addax Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 11.07.05, 14:55 Kika jestes aniołem tego forum... ja też poproszę baaaardzo: addax@gazeta.pl z góry dzięki!!! a ja jestem łamana sierpniówko-wrzesniówka ściskam adax Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.07.05, 09:56 ja zdecydowanie wrześniówką i to podwójną (z racji mojej daty ur. i daty ur. maleństwa - 18 / 25.09. Jeśli nie sprawi to kłopotu to bardzo będę wdzięczna za podesłanie skryptu na kpredygier@op.pl pozdrawiam, kinga Odpowiedz Link Zgłoś
mr24 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.07.05, 23:24 Ja mam termin na 9-12 październik i też bym prosiła o ten skrypt, z góry wielkie dzięki, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 12.07.05, 09:36 Ja też poproszę, leżę sobie w łóżeczku to chętnie poczytam i z góry dziękuję. isia_50@gazeta.pl Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
szymma Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.07.05, 08:09 Jeśli nie zrobi Ci to problemu, to chętnie przeczytałabym ten skrypt. Mój adres: szymma@gazeta.pl. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sani14 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.07.05, 10:23 zaczynam panikować - pierwsze "wrześniowe" dziecko na świecie a ja jeszcze tak mało wiem... może skrypcik mi pomoże sani14@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kapcius Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.07.05, 19:22 fajnie byłoby móc sobie poczytać taki skrypcik... jeżeli jeszcze można to poprosze... kapcius@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_70 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 14.07.05, 13:07 ja co prawda nie jestem "wrześniówką" a "październikówką", ale dobre i rzetelne informacje są na wagę złota... dlatego baaaardzo, baaaaaaaardzo proszę o skrypcik (na dorcia_70@gazeta.pl) z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
nelaw Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 14.07.05, 13:37 ja też poproszę . z góry wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaj Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 22.07.05, 15:29 Hej! Co prawda jestem mamusia 2 letniej Paulinki, a drugie w drodze z terminem na 21 września, ale jak juz jedna z e-mam zauwazyła wiedzy nigdy za wiele. Więc bardzo poprosiłabym o ten skrypcik na adres olenkaj@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mati2411 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 22.07.05, 23:18 Cześć Kika! Ja też bardzo proszę skrypt, mój adres: mati241@gazeta.pl Z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 23.07.05, 00:31 Witaj! I my tez prosimy o przeslanie na adres malinakostkowska@hotmail.com Baaardzo dziekujemy!Malina i 32,4tc Maya Odpowiedz Link Zgłoś
wiercipietka Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 24.07.05, 12:32 I ja poprosze! Na adres gazetowy. Dziekuje! w. Odpowiedz Link Zgłoś
mizia30 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 24.07.05, 19:51 ja tez poprosze na adres gazetowy jestem z forum pazdiernikowego ,ale na ostatnim usg wyszedl nowy termin 23 wrzesien ,wiec jestem wrzesniowka )) Odpowiedz Link Zgłoś
magda2610 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 25.07.05, 12:50 Witam. Mam termin na 01.09 lub 17.09 i bardzo chętnie bym ten skrypt przeczytała. Jeśli możesz to wyślij na mój mail gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 25.07.05, 14:45 kasiu,dostalam i bardzo dziekuje! pozdrawiam,Malina i 33t Maya Odpowiedz Link Zgłoś
kamillamowczan Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 26.07.05, 10:21 Ja również poproszę o ten skrypt. Dzieki Kamilla Odpowiedz Link Zgłoś
merida Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 26.07.05, 11:07 Witam! Ja też poproszę merida@gazeta.pl dziękuje i pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mjaronczyk Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 26.07.05, 14:46 Ja też poproszę o przesłanie mi tego skryptu na adres: mjaronczyk@gazeta.pl Pozdrowionka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 26.07.05, 15:34 tez poprosze na adres gazetowy dziekuje wrzesniowo sie spodziewam Odpowiedz Link Zgłoś
matizek1 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 30.07.05, 14:48 Witam, baaaardzo chetnie poczytam sobie! Jesli mozesz przeslij mi ten skrypcik.Prooooosze i z góry dziekuje. Jestem pazdziernikówką, ale niegdy nic nie wiadomo! Pozdrawiam i powodzenia! Mój adres gazetowy :matizek1@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 30.07.05, 22:00 Jeśli można to ja też poproszę. Może być na maila gazetowego czyli anx@gazeta.pl, a jakby nie przeszło to anxs@op.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
didi23 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 01.08.05, 10:27 Hejka Jeśli mogę poproszę również o skrypt na adres cool_szkrabek@poczta.fm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esik77 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 01.08.05, 13:05 Witaj Jeśli jeszcze możesz to również bym prosiła o ten skrypt na adres ewel.25@poczta.fm Pozdrawiam Ewelina i 34tyg.Maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
aniusza Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 03.08.05, 18:03 Kika, Proszę o przesłanie skryptu na adres aniusza@gazeta.pl Dzięki. W sumie zaliczyłam szkołę rodzenia, ale termin mam na 29.09 i boję sie , że czegoś zapomnę Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowka26 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 04.08.05, 13:11 Mi pewnie tez by się przydał więc poprosze furia-1@o2.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
grecjaho Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 05.08.05, 07:47 ja też poproszę, czuję że sie mi przyda taka instrukcja obsługi grecjaho@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roska11 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 05.08.05, 14:19 Ja rowniez poprosilabym o taki skrypt.Nadeszlo tyle odpowiedzi, ze chyba nie nadazasz z ich wysylaniem.Poprosze na adres:ewa_roska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kachasmok Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 06.08.05, 13:18 poprosze rownież jeśli jeszcze możesz...? pozdrawiam Kaśka kachasmok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś