camel_3d 07.07.05, 14:47 kajko i kokosz kleks tytus wow to bylo cos i ile trzeba bylo sie naweszyc zeby wyczaich gdzie rzuca towar))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikin Re: KAJKO I KOKOSZ RULEZ!! 07.07.05, 22:53 wymieniłem komiks kajko i kokosz (nie pamiętam tytułu) na chiński piórnik (heh jak bardzo on był chiński to nie wiem po dziś dzień), myslicie że był to dobry interes ? Odpowiedz Link Zgłoś
jomswiking Re: KAJKO I KOKOSZ RULEZ!! 08.07.05, 18:42 KAJKO I KOKOSZ RULEZ!! I pod tym sie podpisauje obiema rekami, nogami, ustami, nosem i wogole czym tylko sie da. Nawet patykiem na wodzie MIR! Odpowiedz Link Zgłoś
ejk74 Re: KAJKO I KOKOSZ RULEZ!! 08.07.05, 20:15 o tak, to były piekne kawalki.. a kapitan Żbik? a Thorgal... a teksty z Tytusa mnie do dzis zabijają hehe Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: KAJKO I KOKOSZ RULEZ!! 08.07.05, 21:00 w sumie to smutne jak nas komuna traktowała poświęciłem 2 lata na zebranie wszystkich komiksów Tytusa wydałem majątek w antykwariacie - wtedy ksiazki tam oddane kosztowały więcej niż nowe w księgarni - podobnie było na giełdach samochodowych pomimo takiego trudu - nigdy nie przeczytałem o Koniu Rozali - nie wiem tez jak skończyły sie przygody w kosmosie gdyż jedyna wersja jaką dopadłem miała wybrak w postaci ostatnich 6 stron - młynkolot tez raz przeczytałem okazyjnie ale nigdzie nie mogłem kupić teraz wchodzisz do empiku i wszystko jest a nikt tego nie tyka bo to stare komiksy stare egzemplarze np. pierwsza częsc tytusa wydana w 74 to chyba nawet wtedy juz 6 wydanie było - wszystko spakowane w pudełko na strychu czeka za 50 lat jak dożyje wyciągne - może ktos to przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: KAJKO I KOKOSZ RULEZ!! 08.07.05, 21:14 Kleks! Uwielbiałam, jak słowo daję... Odpowiedz Link Zgłoś