740516grzes 11.07.05, 21:48 tez jestem z 1974 a dokladnie z maja. ten rocznik jest naj.... a tamte lata byly oki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszun Re: rocznik 1974 12.07.05, 08:06 740516grzes napisał: > tez jestem z 1974 a dokladnie z maja. ten rocznik jest naj.... a tamte lata > byly oki ja też z maja (25), oczywiście masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_aldona Re: rocznik 1974 12.07.05, 15:22 mamy ciekawe doświadczenia. Pamiętamy jak przez mgłę minioną epokę, czasy kiedy świat wyglądał zupełnie inaczej, pozbawiony jednak tej konsumpcyjności i pośpiechu. Cieszę się, że moje dzieciństwo i wczesna młodość upłynęły w tym innym , spokojniejszym świecie, gdzie narkotyki, przedwczesny seks, chuligańskie wybryki były jednak ewenementem. A mieszkałam przecież w centrum dużego miasta, chodziłam do zwykłej podstawówki.... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: rocznik 1974 12.07.05, 16:00 toa, to trzeba przyznac. choc z tym chuliganstwem to roznie bywalo. Tyle ze wtedy "gownierze" bali sie policji jak diabel swieconej wody.. a teraz..jest odwrotnie. Wtedy policja przylozyla pala przez tylek raz i drugi i koniec. a teraz to jest niezgodne z prawami dziecka.. tez mam wrazenie, ze wtedy zylo sie z mniejszym stresem. TV kolorowy byl jeden na cal akamienice i raz w tygodniu wszystkie dzieciaki z podworka spotykaly si ena Teleranek Oczywiscie komputerow nie bylo. Kiedy dostalem od taty projektor do wyswietlania filmow (nie slajdow) tylko prawdziwy do 8mm to ogladalismy wilka i zajaca po 20 razy a zwykla slajdy puszalismy sobie na suficie lezac na kanapie i czytalismy ) o kurcze, ale to byly zajb..ste czasy. Odpowiedz Link Zgłoś