swietlik111 Re: bóle nóg... 13.07.05, 17:59 rozpędziłam się i nic nie napisałam w te upały okropnie bolą mnie nogi, przytyłam do tej pory 6 kg, pewnie to ten ciężar... ogólnie czuję się ok i mam siłe na wiele rzeczy na więcej niż na początku ciąży, ale nogi odmawiają mi posłuszeństwa nawet chodzenie po domu mnie okropnie męczy... tylko rano tego nie czuję... też tak macie? swietlik111 (25 tydzień trwa) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: bóle nóg... 13.07.05, 18:07 mam podobnie,myslałam że to dlatego że leże-wczoraj byłam na badaniach i przy okazji na lodach,nie długi spacer a nogi bolały jak przy zakwasach! zrobiłam taki masaż:bokami dłoni-naprzemiennie uderza się w w bolący mięsień i pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: bóle nóg... 14.07.05, 13:59 o matko!ile 6 kg?...bo ja 13 kg! a nozki mi zaczely puchnac od niedzieli jak wybralam sie na dluzszy spacer +upaly.teraz jak nawet tylko troszke pochodze w domu albo postoje to sie robia baloniki...musze wtedy polezec-mam taka mozliwosc. pozdrawiamy\22 tc Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: bóle nóg... 14.07.05, 14:45 oj czują nóżki ten dodatkowy bagaż, bolą i puchną, a dużo chodzę. dobrze że mam wielki brzuch wiec mi ustępują miejsca w komunikacji miejskiej (na ogół) Odpowiedz Link Zgłoś