kretoszczurek 23.07.05, 22:22 Moja mama nie widziała mnie 2 miesiące i stwierdziła że brzuch mi opadł. Ja sama tego nie widzę nie wiem może niezauważyłam. Mój facecik też nie. Czy oby nie za szybko jakby nawet?? Z USG termin na 13 a OM 21 września Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youngeva Re: Opadanie brzucha 24.07.05, 09:03 a moze po prostu urosl? mi sie wydaje,ze opadl, ale to raczej rozmiar, bo Junior lezy miednicowo, a brzuch opada widocznie jak sie ulozy glowka w dol. moze twoje sie juz ulozylo? to mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: Opadanie brzucha 24.07.05, 11:40 Ja mam termin na 2 wrzesnia a moj brzuch opadł gdzies miesiąc temu. Mały leży główkowo bardzo nisko. Lekarz mówi ze prawdopodobnie urodze wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Opadanie brzucha 24.07.05, 22:19 A u mnie taka uroda ciazy, przy pierwszym opadł mi juz w 6 m-cu a urodzilam 10 dni po terminie, teraz tez mam opadniety gdzies od 7 m-ca i opada dalej. Lekarz tez stwierdził ze ja tak nosze ciaże.Co innego byłoby gdyby do tego doszło skarcanie szyjki, to wtedy faktycznie jest mozliwosc wczesniejszego porodu Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Opadanie brzucha 25.07.05, 07:49 Mi wszyscy mówią, że brzuszek już u mnie opadł, ale ani ja ani moja mój mąż i moja mama tego nie wiedzimy. Wg mnie od początku ciąży mam brzusio bardzo nisko. No ale skoro tak mówią... No i mam skróconą szyjkę więc może coś w tym jest. Też urodzę szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś